Pozitív példa szeretne lenni Herceg – „Nyolcan vagyunk testvérek, édesanyám 17 éves koromban elhunyt”

AC News 2022.04.06. Rivalda

Pozitív példa szeretne lenni Herceg – „Nyolcan vagyunk testvérek, édesanyám 17 éves koromban elhunyt”

Herceg Dávid YouTube csatornájának nézettsége hamarosan a 120 milliót is eléri, manapság ő a hazai latin-pop, reggaeton legnagyobb sztárja, de nem volt mindig így. A tehetséges művész az AcNewsnak elárulta, hogy keresztény neveltetésének is köszönheti sikereit, illetve, hogy családjára a legbüszkébb. A népszerű énekest rajongói mellett kollégái is szeretik. Olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Curtis, Dér Heni, Tóth Andi, vagy Opitz Barbi.

 

poggyasz - rivalda

- Szinte berobbantottátok az évet Gitanoval és Grófoval, a Te miattad című dalotokkal. Mi volt az apropója a dalválasztásnak, illetve a kollabnak magának? Valljuk be, nem minden nap áll össze egy ilyen trió.

- Úgy indult az egész, hogy szerepeltem LL. Junior műsorában, ahová ezt a dalt vittem a sajátom mellé. Ugye ez a nóta eredetileg a nemrégiben elhunyt roma zenészlegenda, Csóré Béla örökzöldje. Azért is választottam ezt a számot, mert édesapám kedvenc előadója volt, sokat énekelte ezt a dalt gyerekkoromban, gondoltam kedveskedek neki ezzel. De lement a műsor és rengeteg zenei csoportban megjelent a kivágott előadás. Konkrétan én is a Facebookon futottam bele. Először csak megosztottam a hivatalos oldalamon, hihetetlen számokat produkált. Egyértelmű üzenet volt, hogy ezzel valamit kezdeni kell. Nagy Lacival már jó ideje beszéltük, hogy jó lenne egy új közös munka, így ő hangszerelte a dalt. Felkértem, hogy énekeljen velem. Kitaláltuk, hogy kellene egy harmadik hang. Leszűkítettük a kört Béla fiára, hiszen teljesen olyan hangja van, mint az apjának, illetve Kis Grófora. Ekkor Grófo rám írt, hogy nagyon tetszett neki a feldolgozás, én pedig kapva kaptam az alkalmon és felajánlottam neki, hogy szerepeljen velünk a dalban.

- Feltűnően aktív vagy 2022-ben! Rengeteg médiaszereplés, idén két dalod is a YouTube Trending élén landolt. Instagramon is látni, folyton dolgozol valamin. Elárulod az olvasóknak, hogy mi várható tőled az év további részében?

- 2020 nálam a család éve volt. Összeházasodtunk a szerelmemmel, megszületett a kisfiunk, Noah. Ott volt a Covid, a karantén, aztán, ahogy 2021-ben megindult a nyitás, úgy elkezdtem aktivizálódni én is, abban az évben három klipem jelent meg. Ez idén sincs másként, a legújabb például közös munka Opitz Barbival. Rengeteg dolgoztunk rajta, egy nagyon extravagáns, futurisztikus videoklip lesz. Mága Jenniferrel is készülünk egy közös dallal, ezt most elárulom, hogy kielégítsem a kedves olvasók pletyka-éhségét is. (nevet)


 

- Egy végtelenül pozitív példa vagy az emberek szemében. Büszkén vállalod a származásod, igyekszel sztereotípiákat rombolni és pozitív példát mutatni a világnak, legyen szó az élet bármely területéről. Honnan ez a kimeríthetetlen lelki- és mentális erő?

- Ez nyilván a neveltetésemből fakad. Egy teljesen átlagos keresztény, cigány családban nőttem fel. Nyolcan vagyunk testvérek, édesanyám 17 éves koromban elhunyt, apu egyedül nevelt minket. Mindig azt gondoltam, hogyha pozitív példa vagy a világban és csak két emberre vagy hatással, az már további emberekre lesz hatással. Tudod, elhelyezel egy kis magot valaki fejében, az előbb utóbb csírázni fog és hatással lesz másokra ő is. Tartozzon bármilyen rasszhoz, valláshoz, valljon bármilyen nézetet. 

- Bár a dalaidban igazi alfahím vagy, de úgy tudjuk, hogy számodra a család az szent. A kedveseddel is több éve alkottok egy párt, ráadásul nemrég családdá is formálódtatok.

- Így van, számomra nagyon fontos a kimondott szó, a hűség, a családot övező értékek és a szeretet. A feleségemmel több, mint tíz éve alkotunk egy párt. Barátságból érleltük szerelemmé ezt a kapcsolatot, én azt vallom, hogy épp emiatt ennyire mély és szeretetteljes a mi kötelékünk. 2020 márciusában házasodtunk össze és elmentünk nászútra, a Maldív-szigetekre. A nászút közben Bia terhes lett Noahval, december 1-én pedig már világra is jött a kis Herceg. Itt jegyezném meg, hogy minden híreszteléssel ellentétben nem egóból választottam magamnak a Herceg művésznevet, hanem ez a családnevem, mindenki így hív.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Hihetetlen, de már nyugdíjas korba lépett Bíró Ica

Farkas Márió 2022.07.06.
A 80-as és 90-es években nem volt ember, aki ne kapta volna fel a fejét Bíró Icára. Férfiak tömegei gyűjtötték és dugdosták zsebnaptárjait, magazinokból kitépett képeit feleségeik elő...

Járai Máté: újra a helyére került minden a kis életemben

Farkas Márió 2022.07.04.
A Jászai Mari-díjas színész hazatért nyaralásából és ma reggel már az RTL Klub Reggeli című műsorában ébresztette a nézőket a tőle megszokott lendülettel.

Zimány Linda covid parával fesztiválozik

AC News 2022.07.02.
Zimány Linda péntek este tiszteletét tette a Balaton Sound VIP szekciójában. Bár körülzsongták a férfiak, mosolya nem volt az igazi. Az AcNews-nak elárulta, miért feszült be egy kicsit.

Huppsz

Dundika megtalálta a hasonmását

AC News 2022.07.05.
Dundika Instagram posztjában leplezte le ikertestvérét. Természetesen nem szó szerint, de tény, hogy megdöbbentő hasonlóság van a képen szereplő hölgy és az egykori playmate között.  

Before/After: Így néz ki Horváth Éva fiatalon és anyaként

Farkas Márió 2022.07.05.
Éva Instagramján mutatta meg jelenlegi és egykori önmagát, és bár az évek elteltek, tényleg nincs miért szégyenkeznie.

Kiss Endi kalandba bonyolódott

AC News 2022.07.05.
A rock nem futó kaland, egy életre szól, ezt tudja jól a Hooligans dobosa is. Kiss Endi hiába van túl az ötvenen, a kalandok továbbra is  vonzzák.
video3 - Kategoriak között
video4 - Kategoriak között
video5 - Kategoriak között

AC News

Megtéveszthette egy cég az ingyen napelemre pályázókat

AC News 2022.07.06.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított az EU-SOLAR Nyrt.-vel szemben, amiért megtévesztően ígérheti a lakossági napelem-pályázatok költségmentes előkészítését, illetve kifog...

Péntektől újra csökkennek az üzemanyag árak

AC News 2022.07.06.
Pénteken is változnak a hazai üzemanyagárak, adta hírül  a holtankoljak.hu.

Komposztálják az EFOTT fesztivál biológiai úton bontható hulladékát

AC News 2022.07.06.
Az EFOTT fesztiválon keletkező, biológiai úton bontható hulladékok szelektív gyűjtését, helyszíni előkezelését és további komposztálását is megszervezi a házigazda Magyar Agr&aac...

Sziréna

Potencianövelő tablettákat és cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök - Videó

AC News 2022.07.06.
Több mint egymillió szál adózatlan cigarettát, rengeteg Elf Bart, Heetset, vágott dohányt, potencianövelő tablettákat és kábítószergyanús anyagot is találtak a pénzügyőrök egy nagy...

Idős nőkre utazott az angyalföldi rabló - Videó

AC News 2022.07.06.
Idős nők nyakláncait tépte ki a gyanú szerint egy férfi, az angyalföldi rendőrök őrizetbe vették.

Szívszorító felvételek - megkezdődött a harc az utolsó csepp vízért az erdőkben

AC News 2022.07.05.
A nagyobb patakok kivételével szinte az összes kis és közepes vízfolyás kiszáradt a Bükk erdeiben, közölte a napokban a Facebook-oldalán a Bükki Emlőstani Kutatócsoport Egyesület.
min-mano
video4 - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között

Itthon

Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány

AC News 2022.07.05.
Idén tizedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége (Hússzövetség) a sertéshús fogyasztását ösztönző k...

A forint történelmi mélypontra került

AC News 2022.07.05.
Történelmi mélypontra került a forint az euróval, a dollárral és a frankkal szemben kedden 10 óra körül.    

A mentőből posztolt képet magáról Hoppál Péter kulturális államtitkár

AC News 2022.07.05.
Valószínűleg már túlesett a vakbélműtéten Hoppál Péter kulturális államtitkár, akit mentő vitt el a parlamentből.

Világ

Lemondott a horvát pénzügyminiszter

AC News 2022.07.06.
Személyes okokra hivatkozva, váratlanul lemondott Zdravko Maric horvát pénzügyminiszter - közölte a horvát közszolgálati televízió (HRT) szerdán. A hírt a kormány megerősítette.

Justin Bieber babázik

AC News 2022.07.05.
Feleségével közösen, egy kedves fotón mutatta meg rajongóinak csöpp unokaöccsét.  

Az EP jóváhagyta az euró horvátországi bevezetését

AC News 2022.07.05.
Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén támogatta, hogy Horvátország huszadik országként csatlakozzon az euróövezethez január elsején - közölte az uniós parlament kedden.  ...
video2a - Kategóriák között
video3a - Kategóriák között
min-mano

Profil

A magyar hétköznapok inspirálták az india rendező készülő sorozatát

Farkas Márió 2022.07.05.
Tyagi Pallava közel tíz éve választotta ki hazánkat, akkor filmrendezést tanulni érkezett az országba. Iskolái befejezése után Angliába utazott, ám visszahúzta a szíve Magyarországra, amire ...

Ignácz Judit: Magyarországon gyerekcipőben járnak a társadalmat érintő témák

Farkas Márió 2022.06.30.
Ignácz Judit egy Tolna megyei falucskából indult, s lett mára a magyarországi cigány értelmiség egy meghatározó alakja, aki amellett, hogy társadalmi ügyekben szólal fel, Európa több ország&aa...

Bródy János dalszövegét választotta legújabb kampányához az UNICEF

AC News 2022.06.26.
Bródy-dalszövege jelenik meg az UNICEF gyerekvédelmi szervezet legújabb termékein. A jótékony célú webshop legújabb kampányának elindításában számos népszerű zenész vesz r&eac...

Amiről beszélnek

Három tinédzser mentett meg egy fuldokló férfit

AC News 2022.07.06.
Hihetetlen lélekjelenlétről és bátorságról tett tanúbizonyságot három tizenéves gyerek, akik egy alabamai férfi életét mentették meg. 

Kiderült, hova igazol a magyar válogatott focista

AC News 2022.07.06.
A Paksi FC a hivatalos honlapján erősítette meg a hírt, miszerint Böde Dániel meghosszabbította a szezon végén lejárt szerződését.    

Megnősült Zsidró Tamás legidősebb fia

AC News 2022.07.06.
A sztárok fodrásza eleinte félt, hogy 25 éves fiának korai még a házasság, ám Dominik és  írónő kedvese, Mészáros Dorka készen álltak  az elköteleződésre. &nbs...
video4 - Kategoriak között
video5 - Kategoriak között
video3 - Kategoriak között
Remiz uzlethaz - felugro