Radics Gigi: Kezdem visszanyerni az eredeti alakomat és energiáimat

2021.01.13. Rivalda

Radics Gigi: Kezdem visszanyerni az eredeti alakomat és energiáimat

Radics Gigi három hónappal ezelőtt adott életet kislányának. Az énekesnő, bár nagyon élvezi az anyaság minden pillanatát, várja, hogy újra a színpadon állhasson. Erre már nem kell sokat várni, ugyanis az Egy vagy velem című dalát A Dal-ban is bemutatja, amit a pici Bella ihletett. Az AcNewsnak mesélt a hétköznapjairól és elárulta: mára szépen kialakult a napi rutinjuk. Mégsem felhőtlen a boldogsága, ugyanis nemrégiben feltörték az Instagram-oldalát, ezzel tönkretéve a több éves munkáját.

poggyasz - rivalda

- December 24-én debütált az Egy vagy velem című dalod, ami azóta igen nagy népszerűségnek örvend. Sőt A Dal-ba is ezzel a daloddal jutottál be. Várod már, hogy színpadon is bemutathasd a nagyközönségnek?

- Kimondhatatlanul várom már, hogy színpadon is bemutathassam az Egy Vagy Velem című új dalomat, amit a kislányom ihletett. Eleve a tavalyi év nem éppen a színpadi jelenlétről szólt, de úgy általában a művészetekről sem sajnos. Talán úgy tűnhet, kicsit könnyebb lemondással járt nekem az elmúlt egy év, hiszen várandós voltam, de tapasztalom, hogy másképp viseli meg az embert, amikor tudatosan vonul vissza és más az, amikor a kényszer szüli a helyzetet. Most, hogy megszületett a lányom és kezdem visszanyerni az eredeti alakomat és energiáimat, egyre inkább vágyom a színpadra és hiányzik a közönség visszajelzése is. Minden színpadi embert a taps éltet, a taps erejét nem lehet online érezni. A dalomat még várandósan írtam, édesapámmal közösen. Amikor megszületett a melódia, mindketten tudtuk, hogy a szöveg Bellához kell, hogy szóljon. Hujber Szabolcs szövegíróval már dolgoztam együtt korábban is, ezért nem volt kérdés, megint őt kérem fel a gondolataim szavakká formálásához. Ezúttal sem csalódtam benne, és talán a legönazonosabb dalom született meg. Mivel ő is édesapa, így könnyen írta ki a szívemből azokat a sorokat, amiket már a streaming oldalakon és a youtubon is meg lehet hallgatni, és amit hamarosan színpadra viszünk élőben. Annyit elárulok, nem kis meglepetéssel készülök a színpadon!

 

- Említetted, hogy kislányodnak írtad a dalt. Hogyan reagál rá, ha neki énekeled?

- Inkább elmesélek egy sztorit. Amikor körülbelül egy hónapja a stúdióban énekeltem fel a dalt, a PR-osom, legjobb barátom, Zoli és édesapám is ott voltak. Nagyon családias volt a hangulat, szeretek így dolgozni, visszaidézi nekem azokat a pandémia előtti időket, azt a mögöttünk lévő sok évet, amit korábban is így éltünk meg közösen a karrierem során. Így zajlott a stúdiómunka, apu pedig próbált a lelkemre hatni, instruálni, hogy mi az, ami még érzelmesebbé tudná tenni a dalt. Lekapcsoltuk a fényeket, ott álltunk a sötétben és apu javaslatára Bellára gondoltam éneklés közben, akire éppen anyukám vigyázott otthon. Mondanom sem kell, hogy elsírtam magam, persze örömömben, annyira megérintett a dal mondanivalója. Szóval azt gondolom, ez mindent elárul, hiszen a legújabb érzés az életemből, az anyai szeretet is benne van a dalban, már a stúdióban beleénekeltem. Végül még Bella nevetése is hallható a dal végén. Amúgy nagyon szereti, ha énekelek, figyel az éles, magas hangokra és mondhatom, hogy bár még csak 3 hónapos, már van saját zenei ízlése. Jennifer Hudsontól, vagy Jackotól lejjebb nem adja. Ha az ő dalaikat énekelem, vagy játszom le neki, biztosan nagyon figyel és ámulva hallgat.

 

- Egyre több esetben fordul elő mostanában, hogy hazánk sztárjainak hivatalos Facebook- vagy Insta oldalát ellopják. Neked utóbbit törték fel! De tele van az internet is különböző álhírekkel. Mit gondolsz erről, hiszen ezzel több éves munkákat tudnak tönkre tenni?

- Én bűncselekménynek élem meg, szerintem nem különb, mintha ellopnák a telefonodat, az autódat, vagy a lakásodból az értékeidet. Szerencsére én alapvetően pozitív beállítottságú ember vagyok, sosem gondolok rosszra és most, hogy ez velem is megtörtént, nem vagyok elkeseredve, valamiért így történt. Nagyon szeretném visszaszerezni a régi profilomat, sok-sok mérföldkövet osztottam már meg ott a rajongóimmal az életemből és nagyon büszke vagyok arra is, hogy a mystory-jaimat rendszeresen megnézte Cardi B és Quincy Jones is. Mivel szeretném továbbra is megosztani a sok jót a közönségemmel, ezért elkészítettük az új profilomat, most már @gigiradicsofficial néven lehet megtalálni az instán. Azért a régit sem hagytam magam mögött, hiszen 240 000 embert elérni nem kis munka volt, és a végletekig bízom a szakemberek segítségében. Rengeteg ismert ember segít jelenleg is visszaépíteni az új oldalamat, nagyon hálás vagyok nekik, hogy önzetlenül megosztják a rajongóikkal az új elérhetőségemet, számomra ennek is pozitív üzenete van így a pandémia alatt.

 

- Három hónapos elmúlt a kislányod. Kialakult a napi rutinotok, illetve ki a legnagyobb segítséged a mindennapokban?

- Igen, nagyon szépen kialakult a napi és éjszakai rutinunk is, elmúlt a hasfájós időszak is nagyjából, most épp a fogzási kellemetlenség kezdődik nála, de én akkor is minden percét élvezem az anyaságnak. Látni, ahogy egy csöpp élet napról napra fejlődik kimondhatatlan jó érzés. Anyu nagyon sokat segít, szerencsére közel is laknak hozzánk, és amikor csak lehet, Bellával van ő is.

 

- Hogyan telnek a mindennapjaid. Édesanyai elfoglaltságaid mellett tudsz foglalkozni a zenével?

- Igen, bár a zenét egy percre sem hanyagoltam el, még nyolc hónapos terhesen is színpadra álltam, igaz, hosszú idő után az első koncertem volt a nyár végén. Aztán azóta sem volt hasonló a helyzet miatt. A nyugalomban sokat alkottunk apuval, több magyar nyelvű dallal is készülünk idén. Napokon belül forog az Egy vagy velem klipje is, amit az öcsém forgat, úgyhogy nincs megállás, szeretem a pörgést, remélem, az új év sok meglepetést tartogat még, és kizárólag pozitív értelemben.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

„Hálásak lehetnek nekünk a portugálok” – Erre számítanak a magyar sztárok az esti meccsen

AC News 2021.06.15.
Focirajongó hírességeket kérdeztünk arról, ki, mit tippel, milyen lesz a mai magyar-portugál mérkőzés. 

Fiatalos lendülettel állt ismét munkába Forgács Gábor – Így van most a humorista

AC News 2021.06.14.
Fiatalos lendülettel vágott bele ismét a munkába Forgács Gábor, annak ellenére, hogy az év első hónapjaiban nagyon komoly megpróbáltatásokon kellett keresztül mennie.

Dévényi Tibor elárulta, miért nem lett súlyosabb az állapota - „Nem értem az embereket”

AC News 2021.06.11.
Az ország Tibi bácsija elárulta, mit gondol arról, hogy sokan nem mennek el az időpontokra, hogy megkapják a koronavírus-elleni védőoltás második adagját.

Huppsz

Harsányi Gábor: Babát kaptam szülinapomra

Pataki József 2021.06.15.
A színész ma ünnepli a 76. születésnapját, és nem is lehetne boldogabb. Megkapta ugyanis a legszebb ajándékot; egy harmadik unokát.

Lemezlovas lett Pumped Gabó –„Szép lassan kiürült a diszkó, amikor játszottam!”

Pataki József 2021.06.14.
A pumpálós híresség többek között a zenének is köszönheti, hogy annak idején megismerte a nagyérdemű. Mindig is közel állt hozzá az elektronikus zene, éppen ezért úgy döntött,...

Tóth Andi úgy érzi, néha legszívesebben kiszállna a világból

Pataki József 2021.06.14.
Az énekesnő új albumon dolgozik, melyről az ’Állj’ című dal már napvilágot látott. Tóth Andi az utóbbi időszakkal kapcsolatos érzéseit fogalmazta meg a dalban, mint mondja, néha neki is elege van.
Video4a - Kategóriák között
video3 - Kategoriak között
video1a - Kategoriak között

AC News

Mosolyka 100% nyami garanciát is ad – „Minden három láda cukkinivel kezdődött”

AC News 2021.06.15.
Ez a lány mindig kitalál valamit, könyvet ír, filmet készít az életéről, másfél éve pedig elindította vegán webshopját, ahol az alapanyagok kiváló minőségűek a csomagolás pe...

Jó hír az újpestieknek: Közvetlen vonat indul a Balatonhoz

AC News 2021.06.15.
A Nyugati pályaudvar felújítása miatt Rákospalota-Újpest állomásról a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz is megy majd a gőzös.

Átadták az állami művészeti díjakat a Pesti Vigadóban

AC News 2021.06.15.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára kedden ünnepélyes keretek között átadta a...

Sziréna

Kővel törte be a kirakatüveget

AC News 2021.06.15.
A szécsényi rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a 20 éves helyi lakost.

Kamujegyeket árult a futball Eb-re egy budapesti férfi

AC News 2021.06.15.
Többeket becsaphatott egy budapesti férfi, aki a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti meccseire árult nem létező belépőket a Facebookon. A zuglói rendőrök csalás miatt indítottak ellene eljárást -...

EURO-2020 - Forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten

AC News 2021.06.15.
Forgalomkorlátozásokra kell számítani a magyar-portugál Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzés miatt ma Budapesten, a rendőrség a honlapján térképpel segíti az autósokat abban, hogy hol milye...
video4 - Kategoriak között
video5 - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között

Itthon

Tállai: Új állami viszontgarancia-programot indítanak

Pataki József 2021.06.15.
A koronavírus-járványt követően új állami viszontgarancia-programot indítanak a vállalkozások segítésére - mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára az Ors...

Merkely: A védettség és az antitestszint között nincs egyértelmű összefüggés

Pataki József 2021.06.15.
A védettség szintje és az antitestszint között nem lehet egyértelmű összefüggést meghatározni - mondta a Semmelweis Egyetem rektora kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Schanda: Az egyetemek jövője Magyarország jövője

Pataki József 2021.06.15.
Az egyetemek jövője Magyarország jövője, ezért a következő évek egyik legfontosabb nemzetstratégiai programja az egyetemek megújítása - mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Miniszt&ea...

Világ

Kína visszautasítja a NATO csúcsszinten tett bíráló kijelentéseit

Pataki József 2021.06.15.
Visszautasította a NATO-csúcstalálkozóról kiadott közleményben foglalt, Kínáról szóló kijelentéseket a távol-keleti ország Európai Uniónál állomásozó missz...

Szerbiában szerdától tovább enyhítenek a korlátozásokon

Pataki József 2021.06.15.
Megtarthatók a ballagási ünnepségek, ismét lehetnek szurkolók a sporteseményeken, és mind szabadtéren, mind zárt térben akár ötszázan is lehetnek egy-egy eseményen - erről döntött a korona...

Biden: A NATO válaszlépéseket fog tenni, ha Oroszország folytatja ártalmas tevékenységét

Pataki József 2021.06.15.
A NATO nem keresi a szembenállást Oroszországgal, de válaszlépéseket fog tenni, ha Moszkva folytatja ártalmas tevékenységét - jelentette ki Joe Biden amerikai elnök Brüsszelben hétfőn.
video4 - Kategoriak között
video1a - Kategoriak között
video5 - Kategoriak között

Profil

Börcsök Viktória: Mindig azt az énemet veszem elő, amelyikre éppen szükség van!

AC News 2021.06.12.
Viki olyan sok mindennel foglalkozik egyszerre, hogy felsorolni sem könnyű. Műkorcsolyázó, a Nemzeti Jégszínház szólistája, Youtuber, műsorvezető, influencer, számos videoklip szereplője. Legutóbb például kisfi&aa...

Mad Scientist: Az adott ötletet mindig a legjobban szeretnénk megcsinálni

AC News 2021.06.06.
Az AcNews megkereste az őrült tudósokat, hogy kiderítse, hogyan lehet hazánkban felvirágoztatni a sörfőzést az egyedibbnél egyedibb ízkreációkkal és dizájnnal.

Boronkay Péter: Az Olimpián túl is van élet

Pataki József 2021.05.29.
A paralimpikon bal alkarhiánnyal született de ez egy percig sem akadályozta semmiben, hogy elérje céljait. Mára rengeteg szép eredményt tudhat a magáénak, és mint mondja; simán felveszi a versenyt az ép sportol&...

Amiről beszélnek

Tordai Teri: Jó érzés tudni, hogy szükség van rám

AC News 2021.06.15.
A színésznő június 25-én fogja átvenni a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját, és reméli, hogy még sokáig állhat a színpadon, hiszen esze ágában sincs nyugdíjba m...

Komoly traumákkal küzd a Mintaapák sztárja - Pszichológushoz fordult segítségért Mészáros Béla

AC News 2021.06.15.
Mészáros Béla őszintén mesélt az őt ért magánéleti megpróbáltatásokról, és arról, hogyan tette túl magát ezeken a nehézségeken.

Vajna Timi: Biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom

AC News 2021.06.15.
Nagyon felhúzta magát Andy Vajna özvegye azon, hogy azt pletykálják róla, hogy a barátai a gyerekvállalás miatt piszkálják.
video5 - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között
video4 - Kategoriak között