Rubint Réka: Együtt maradok a követőimmel a továbbiakban is, akármi történjék!

Pataki József 2020.11.12. Rivalda

Rubint Réka: Együtt maradok a követőimmel a továbbiakban is, akármi történjék!

Nemrégiben bejelentették, hogy az edzőtermek is bezárnak, a nagy sportesemények zárt kapuk mögött fognak játszódni. Ez persze kihat Rubint Réka edzéseire is, aki így kénytelen, - csakúgy mint tavasszal- online tartani az edzéseit. De ahogy lapunknak elárulta; a több száz ember látványa által nyújtott adrenalint, semmi nem pótolhatja.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Egy ideig biztosan nem tarthat élőben edzéseket Rubint Réka, hiszen a mostani pandémia miatt született kormányrendelet, ezt nem teszi lehetővé. A fitneszlady azonban egy percig sem szomorkodik emiatt, hiszen már tavasszal is rengetegen követték őt online.

„A mostani intézkedések a csoportos óráimat is érinti, ami kedd esténként volt megtartva. Ezért váltok most át online edzésekre, melyek szerdán este hétkor, és szombaton tíz órakor lesz közvetítve a garázsomból, illetve az otthoni edzőtermemből – kezdte az AcNewsnak Réka, aki a táborait sem tarthatja meg. – Idén elmarad két belföldi edzőtáborom is, ami remélhetőleg jövőre lesz majd megtartva. Bízom benne, hogy mihamarabb újult erővel lehet majd folytatni a közös munkát, de most áldozatokat kell hozni. Mivel én edzőteremben nem dolgozom, csak együtt érezni tudok azokkal az edzőkkel, akik most emiatt nem tudnak dolgozni, és nem tudnak órát tartani. A legtöbbjüknek a személyen kontaktból van bevétele, aminek a terem ad helyszínt. Biztos nagyon nehéz helyzetben vannak most, nem beszélve az úszóedzőkről és még sorolhatnám…

Az egészséges életmód nagykövete ezek után azzal folytatta lapunknak, hogy menyire fog hiányozni neki az az érzés, amikor a személyes eseményein végigtekint az embereken.

„Megértem a korlátozásokat, és a kormány döntéseit. Nyilván azokat a platformokat próbálják korlátozni, ahol csoportosan érintkezhetnek az emberek. Az viszont hiányozni fog, hogy nem tudok személyesen együtt lenni a vendègeimmel  edzés közben. Sokszor ez adja az adrenalint. Persze mikor online tartom az órát, tudom, hogy mennyien követnek, és ez nagyon felemelő érzés. tavasszal volt, hogy 50 ezren csinálták velünk az edzést, a világ minden pontjáról egyszerre, egy időben, ez hatalmas erőt adott nekem. Bízom benne, hogy most sem lesz ez másképp és a mozgás örömét , most is el tudom majd juttatni sok-sok emberhez  – folytatta Réka, majd beavatott minket a további terveibe is. – Most szombaton például, 10-11-ig edzés lesz. Utána mindenki elmegy zuhanyozni, és 12-től várom az érdeklődőket egy közös főzésre a FB oldalamon. A bevásárlási listát már leadtam az Instagram és FB oldalamon. Szeretném a későbbiekben ezt re4ndszeressé tenni. Főzés közben elbeszélgetni a követőimmel az élet nagy dolgairól, párkapcsolati, gyereknevelési témákról, plusz mutatnék egy-két gyakorlatot, amit közben a konyhában is el lehet végezni. Szeretek emberekkel lenni, és együtt maradok a követőimmel a továbbiakban is, akármi történjék.”

még!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT