Szabó Ádám: Nem elég, hogy második lett, még bele is rúgtak egyet Andiba!

Soltész Mónika 2020.11.10. Rivalda

Szabó Ádám: Nem elég, hogy második lett, még bele is rúgtak egyet Andiba!

Fotó: TV2 Sajtószoba

Vasárnap este véget ért a Sztárban Sztár hetedik évada. A 11. adás végére kiderült, hogy a három döntős: Vastag Csaba, Tóth Andi és Szabó Ádám közül ki viheti haza a trófeát. Végül az egykori szerelmespár között dőlt el, ki lesz az év legsokoldalúbb előadója. Az énekes nem csak a díjjal, hanem barátokkal és tapasztalatokkal gazdagodott a verseny alatt. Az AcNewsnak elárulta, milyen érzésekkel tölti el a győzelem, de azt is megtudtuk, mihez kezd a verseny után, sőt tisztázta ex-barátnőjét, Andit is, akit a döntő után azzal támadtak, hogy nem gratulált volt szerelmének.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

- Gratulálunk a díjhoz! Sikerült megünnepelned a győzelmed?

Nagyobb bulit szerettem volna, de sajnos a koronavírus mindezt ellehetetlenítette. Mivel stáb bulit sem tarthattunk, a sok hét felgyűlt feszültségét nem tudtuk különösebben kiengedni magunkból. A megengedett kereteken belül azért szűk körben szeretnénk a versenyzőtársaimmal picit ünnepelni. Reméljük, majd pótolhatjuk a többiekkel is.

- Most, hogy már eltelt jó néhány óra sikerült felfognod, hogy tiéd a nagy dicsőség?

- Óriási dolognak tartom, hogy én is odakerülhetek olyan nevek mellé, mint Bereczki Zoltán, Veréb Tamás, Horváth Tamás. Elmondhatatlan érzés, hogy a győztesek között vagyok én is. És természetesen az is boldoggá tesz, hogy Andival állhattam a finálé végén, büszke vagyok az ő sikereire is, hatalmas tehetségnek tartom. Két és fél évet töltöttünk együtt, ugyanúgy örültem volna, ha ő nyer, persze kicsit furcsa volt a szituáció. Vegyes érzések vannak bennem még mindig a döntővel kapcsolatban. Talán pont emiatt mégsem tudom maximálisan megélni a győzelmemet.

- A verseny során megfordult a fejedben, hogy megnyerheted?

- Az első adás után rengetegen megírták, hogy már a döntőben látnak engem. Nagyon jólesett, de nem nagyon hittem el, hogy ez lehetséges. Nem akartam elbízni magam, szerettem volna a földön maradni, és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ez sikerült is. Azt akartam, hogy az összes produkcióm ugyanolyan jól sikerüljön. Fokozatosan kezdtem elhinni, hogy van helyem a műsorban, és végül igen, szerettem volna megnyerni, de álmodni sem mertem volna, hogy ez be is következik.

- Zenész vagy, és most már van egy trófea is a kezedben. Hogyan tovább, mi lesz az énekléssel?

- A Yesyes zenekarommal épp most hoztuk ki a Gyengéden című dalunkat, úgy tűnik, el is nyerte a rajongók tetszését. Természetesen szeretnék tovább dolgozni a csapattal, és a szólókarrieremre összpontosítani. Most egy karácsonyi dalon dolgozom, amit remélem, december elején bemutathatok. Sajnos a kormányrendelet miatt nem tudok tervezni, pedig azt hittem, hogy most adventi koncertekkel eljuthatok az emberekhez. A személyes találkozások elmaradnak, ezért online formában igyekszem majd minél inkább jelen lenni.

- Tegyük tisztába. Andi a finálé végén gratulált a győzelmedhez vagy sem?

- Fontos ezt itt megemlítenem, hogy igen, odafordult hozzám és gratulált. Egy véletlennek köszönhetően Curtis felállt, és kitakarta a kamerát, ezért az élő adásból ez kimaradt. Murphy törvénye, és nem hittem el, hogy pont, amikor kezet fogtunk, nem látták a nézők. Az Instagram-oldalamra kiraktam azt a videót, ahol látszódik a kézfogásunk. Sokan támadták őt ezért igazságtalanul, mert nem elég, hogy második lett, még bele is rúgtak egyet. Haragszom az ilyen rosszindulatú megnyilvánulások miatt, főleg, hogy utána sem néznek, csak egyből támadnak.

- Egyik napról a másikra megszűntek a próbák, a forgatások és vége a műsornak. Mihez kezdesz a felszabadult időddel?

- Arra gondoltam, hogy majd eljárok sokat edzeni, de sajnos a termek bezárnak. Kénytelen leszek otthon kitalálni, otthon hogyan tudnám majd pótolni a mozgást. De van mit kipihenni, még ha rettenetesen is élveztem ezt az egészet. Már most hiányzik. Sosem fáradtságként éltem meg a feladatokat, mindig vártam, hogy mikor tanulhatok, mert nem szeretek tétlenkedni, dolgozni akarok, főleg, ha annak van is eredménye. Itt mindig érdemes volt minden nap felkelni, mert tudtam, hogy van egy célom, amit véghez kell vinnem.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT