Tóth Andi: Nem fog érdekelni ki mit gondol!

Pataki József 2021.05.14. Rivalda

Tóth Andi: Nem fog érdekelni ki mit gondol!

Elképesztő sikernek örvend Tóth Andi új dala, mely hamar a legnézettebb videók közé került. Az énekesnő most az AcNewsnak mesélt az Állj című dalának hátteréről, és a szerzeményének vegyes fogadtatásáról.

poggyasz - rivalda

Szinte nem teli el úgy nap, hogy ne jelenne meg az énekesnőről egy-egy cikk, mely arról szól, hogy épp milyen ruha van rajta, hogyan pózol, mit iszik, kivel barátkozik. Egy ideje állandó szereplője a hasáboknak és nem mindig pozitív színben tüntetik fel. Sokan már inkább botrányhősnőként tekintenek rá, mintsem énekesként, ő pedig mindeközben alig törődve ezekkel, csak csinálja a dolgát. Persze, néha azért nála is betelik a pohár… Talán ez ihlette a legújabb dalát, az Állj című számot, melyhez videoklip is készült, és hamar a 3. legfelkapottabb produktum lett a magyar Youtube szcénában. Az elmúlt héten többen is boncolgatták a dalszöveget, egyesek azt vélték felfedezni, hogy a sorok között Tóth Gabit küldte el melegebb éghajlatra, mások azt kifogásolták, hogy a dalszöveget nem igazán lehet érteni. A dal sikeressége azonban vitathatatlan. Az énekesnő az AcNewsnak mesélt arról, hogyan érte őt a kitörő népszerűség.

„Nagyon örülök neki, hogy ennyire felkapott lett! Még mindig arra várok, hogy csípjenek belém, nem hiszem el. Hozzászoktam már ahhoz, hogy ha kijön egy dalom, az népszerű, de nem olyan kimagasló. Most is fel voltam erre készülve, ettől függetlenül minden számomra büszke vagyok. Aztán egyszer csak hirtelen megugrott a nézettsége, teljesen odavagyok” – kezdte lapunknak az ifjú énekesnő, majd áttértünk a dalszövegének egyes soraira.

„Nem volt nehéz megírni a szöveget. Megkaptam Marcitól az alapot, ő nagyon ért engem, és onnantól már könnyű volt. Kábé 20 perc alatt írtam meg a dalt. Gyorsan szoktak ezek menni, másfél hónap alatt csináltunk 10 számot. Szóval a szövegírással nem volt nehézség itt sem, azon viszont elgondolkodtam, hogy tényleg kiadjuk-e, mert vannak benne necces sorok” – mondta nevetve.

Andi itt erre a két sorra gondolt; Te csak egyed a híred, belőlem élnek, mit érdekel hogy én elvérzek. Nem segített senki, most jön mindenki, a tanácsod dugd fel, nem kérem.

„És nem, nem pont a Gabira gondoltam itt, hanem egy jelenségre. Sokszor próbáltak tanácsot adni, okoskodni, és erre már ráuntam. Elegem lett ebből.”

Ezek után rátértünk egy másik, sokatmondó sorra; Huszonkét múltam, gondok sorban, nem voltam jól már hét éve.

„Ez egy nagyon őszinte mondat tőlem. Most sincs minden a legnagyobb rendben, de már máshogy kezelem a dolgokat. És tudom, hogy igen, sok mindenkinek van rengeteg sz@rság az életében, én ezt elhiszem. Viszont nekem lehetőségem is van arra, hogy ezt megosszam és dalba öntsem. Hogy a művészet által tudjam feldolgozni az egészet, és így kifejezni magam, és az érzéseimet. Sok visszajelzés is jött, hogy mennyire tudnak azonosulni a mondanivalómmal, és pontosan ez volt az Állj-al a célom” – fejtette ki az AcNewsnak Andi.

Persze nem mehettünk el amellett sem, hogy az alkoholfogyasztást is megjelenítette a művében. („Ittam sokszor, nem várt otthon senki, egyedül mondd miért ne.”) Az utóbbi időkben ugyanis többször is cikkeztek arról, hogy az énekesnő éppen piát reklámoz, ital van a kezében, vagy éppen a városban bulizik, és ezzel nem mutat jó példát a fiataloknak.

„Igen, ez egy fricska! Belém álltak egy csomószor, hogy én miért iszom? Úgy tesznek, mintha senki nem fogyasztana alkoholt. 17 éves koromban sokkal többet ittam, csak akkor nem készültek cikkek.”

Talán pont ez az őszinteség tette ilyen népszerűvé Andi dalát. Az énekesnő úgy tervezi, ezen a vonalon marad, és a készülő albuma is eköré fog épülni.

„Nem fog érdekelni ki mit gondol, nekem ez jó. Eddig két dalom jött ki a készülő albumomról, és a következő hónapokban jön a többi is. Mindent meg fogok énekelni, többet adok ezúttal a lelkemből.”

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Fiatalos lendülettel állt ismét munkába Forgács Gábor – Így van most a humorista

AC News 2021.06.14.
Fiatalos lendülettel vágott bele ismét a munkába Forgács Gábor, annak ellenére, hogy az év első hónapjaiban nagyon komoly megpróbáltatásokon kellett keresztül mennie.

Dévényi Tibor elárulta, miért nem lett súlyosabb az állapota - „Nem értem az embereket”

AC News 2021.06.11.
Az ország Tibi bácsija elárulta, mit gondol arról, hogy sokan nem mennek el az időpontokra, hogy megkapják a koronavírus-elleni védőoltás második adagját.

Balázs Andi nem tudta visszatartani a könnyeit – „Ez a legcsodálatosabb érzés a világon”

AC News 2021.06.10.
A színésznő hosszú szünet után léphetett újra a világot jelentő deszkára, és olyannyira elérzékenyült, hogy bizony itatta rendesen az egereket a színpadon.

Huppsz

Lemezlovas lett Pumped Gabó –„Szép lassan kiürült a diszkó, amikor játszottam!”

Pataki József 2021.06.14.
A pumpálós híresség többek között a zenének is köszönheti, hogy annak idején megismerte a nagyérdemű. Mindig is közel állt hozzá az elektronikus zene, éppen ezért úgy döntött,...

Tóth Andi úgy érzi, néha legszívesebben kiszállna a világból

Pataki József 2021.06.14.
Az énekesnő új albumon dolgozik, melyről az ’Állj’ című dal már napvilágot látott. Tóth Andi az utóbbi időszakkal kapcsolatos érzéseit fogalmazta meg a dalban, mint mondja, néha neki is elege van.

Istenes Bence a sérüléséről: Ha az ember sportol, ez benne van a pakliban

AC News 2021.06.11.
Videóban mesélte el a műsorvezető, hogyan érzi magát a focibalesete után.
Video4a - Kategóriák között
video3 - Kategoriak között
video2a - Kategóriák között

AC News

Gyermekpszichológus: A legtöbb 18 év alatti várandós azért esik teherbe, mert nincs elég információja

AC News 2021.06.14.
Egy 2020-as statisztika szerint hazánkban minden nap 5 18 év alatti anyává. Az okok sokfelé vezethetőek vissza, leginkább a felvilágosító edukáció hiánya miatt válnak a kiskorúak a tervezettnél ...

Szakértő válaszol: Nagy az érdeklődés a gyerekek oltása iránt

AC News 2021.06.14.
A kormány június 10-én, csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy már olthatóak a 12-16 év közötti gyermekek. Az AcNews Dr. Bense Tamást, csecsemő- és gyermekgyógy&aac...

Meteorológiai szolgálat: A hét végéig mintegy tíz fokkal melegszik a levegő

AC News 2021.06.14.
A héten biztos és határozott melegedés megy végbe a légkörben: a hét végéig mintegy tíz Celsius-fokot emelkedik a hőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat h&eacut...

Sziréna

BRFK: 33 millió forintos rablást derítettek fel a rendőrök

AC News 2021.06.14.
Egy 33 millió forintos rablást derítettek fel a fővárosi nyomozók, a símaszkos támadók a dolgozóknak szánt fizetést vették el a cégvezetőtől tavaly decemberben - közölte a Budapesti Rendőr-főkap...

Több milliós kárt okozott egy részeg rongáló a nyíregyházi sportcsarnokban

AC News 2021.06.14.
Több millió forint kárt okozott a nyíregyházi Continental Arénában egy részeg rongáló, aki kinyitotta a tűzoltócsapokat, üvegeket tört be és italautomatákat borogatott - közölte a Szabolcs-S...

Kanadai gyilkosokat fogtak el Magyarországon

AC News 2021.06.14.
Kanadai gyilkosokat fogtak el Magyarországon szombat este - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a police.hu oldalon hétfőn.   
video5 - Kategoriak között
video3 - Kategoriak között
video2a - Kategóriák között

Itthon

Meghalt 21 beteg, 255-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Pataki József 2021.06.14.
Meghalt 21, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 255 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a hétvégi összesített adatokat a koronavirus.gov.hu h...

Bakondi: Többszörösére emelkedett az elfogott illegális migránsok és embercsempészek száma

Pataki József 2021.06.14.
Tavalyhoz képest többszörösére emelkedett a magyar határokon elfogott illegális migránsok és embercsempészek száma - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna va...

Orbán Viktor Törökország államfőjével tárgyalt

Pataki József 2021.06.14.
Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tajjip Erdogan török államfővel tárgyalt Brüsszelben, a NATO hétfői csúcstalálkozójának előestéjén - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnö...

Világ

Stoltenberg: Új fejezetet nyitunk a transzatlanti kapcsolatokban

Pataki József 2021.06.14.
A NATO hétfői, egynapos csúcstalálkozója új fejezetet nyit a transzatlanti együttműködés megerősítésében az Oroszország és Kína jelentette biztonsági kihívások közepette - jelen...

A német kancellár is gratulált az új izraeli kormányfőnek

Pataki József 2021.06.14.
Angela Merkel német kancellár gratulált Naftali Bennettnek a sikeres kormányalakításhoz és megválasztásához Izrael új miniszterelnökének.

Észak-Macedóniában szeptember óta először nincs halálos áldozat

Pataki József 2021.06.14.
Kilenc hónapja először nincs halálos áldozata a koronavírusnak Észak-Macedóniában - közölte Venko Filipce egészségügyi miniszter a közösségi médiában.
video5 - Kategoriak között
video3 - Kategoriak között
video4 - Kategoriak között

Profil

Börcsök Viktória: Mindig azt az énemet veszem elő, amelyikre éppen szükség van!

AC News 2021.06.12.
Viki olyan sok mindennel foglalkozik egyszerre, hogy felsorolni sem könnyű. Műkorcsolyázó, a Nemzeti Jégszínház szólistája, Youtuber, műsorvezető, influencer, számos videoklip szereplője. Legutóbb például kisfi&aa...

Mad Scientist: Az adott ötletet mindig a legjobban szeretnénk megcsinálni

AC News 2021.06.06.
Az AcNews megkereste az őrült tudósokat, hogy kiderítse, hogyan lehet hazánkban felvirágoztatni a sörfőzést az egyedibbnél egyedibb ízkreációkkal és dizájnnal.

Boronkay Péter: Az Olimpián túl is van élet

Pataki József 2021.05.29.
A paralimpikon bal alkarhiánnyal született de ez egy percig sem akadályozta semmiben, hogy elérje céljait. Mára rengeteg szép eredményt tudhat a magáénak, és mint mondja; simán felveszi a versenyt az ép sportol&...

Amiről beszélnek

Így kell ezt! Újra levette a lábáról Liptai Claudiát férje – Nem semmi, mit talált ki az évfordulójukra

AC News 2021.06.14.
Pataki Ádám mindent gondosan előre eltervelt, de feleségének csak annyit árult el, hogy randevúzni viszi házassági évfordulójuk alkalmából.

Ezt gondolja Puskás Peti apukája Dallos Bogiról

AC News 2021.06.14.
Puskás Tivadar fájó szívvel, de búcsút mond a színháznak, azonban még utoljára kiállt a közönség elé, hogy Nyíregyházán játszhasson. Mindezt fia, Puskás Peti &eacut...

Istenes Bence túlvállalta magát, ezért történt a balesete

AC News 2021.06.14.
Egyszerre öt ember munkáját végezte, meg is lett a böjtje…
video4 - Kategoriak között
video1a - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között