Tóth Vera: Mocskos bókokkal halmoznak el a pasik!

2017.05.22. Rivalda

Tóth Vera: Mocskos bókokkal halmoznak el a pasik!

Az ország egyik legnépszerűbb énekesnőjén ámul az egész ország, aki az elmúlt hónapokban 40 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. Viszont sokan nem tudják, hogy a háttérben bizony súlyos egészségügyi okok állnak. Az AcNews-nak adott interjújában őszintén meséli el Tóth Vera az átalakulás történetét, és a férfiak megerősítő visszajelzéseit is az irányába.

poggyasz - rivalda

Vera édesapja cukorbeteg, az énekesnő pedig 19 évesen véletlenül fedezte föl, hogy bizony nála is magas számot mutat a vércukormérő. Ezt akkor sikerült orvosolnia, viszont három évvel ezelőtt szénhidrát - anyagcsere rendellenességet fedeztek fel nála, ami a hasnyálmiriggyel is összeköthető. Ezek együttese a cukorbetegség előszobájába léptette, valamint megakadályozta őt a fogyásban, sőt durva mellékhatásokat is okozott.

- Milyen tüneteid voltak?

- Hullott a hajam, bőrpírem és gyakorta ciklus kimaradozásaim voltak, de az orvos semmiféle elváltozást nem látott, így azt mondta, hogy hormonálisan keressem a problémát. Majd elsodort az élet Dr. Tóth Tamás felé, és egy belgyógyásszal együtt jöttek rá a betegségemre. Egy évig gyógyszeres kezelésen voltam, egy 160 napos diétán, valamint szurit is kaptam, ami hasonló az inzulinhoz, de mégsem az. Nem fogytam tőle semmit, csak híztam. A doktor azt mondta, hogy olyan, mintha nem is én irányítanám a testemet, hanem fordítva, ő irányítana engem. Akkor javasolta, a gyomor-bypass műtétet, ami nem gyomorgyűrű, mert sokan összekeverik.

- Mit lehet tudni erről a gyomor-bypass beavatkozásról?

- Ezt úgy kell elképzelni, hogy a gyomrot megcsinálják picinek, a régi gyomorban pedig ott marad minden, ami ugyanúgy ellátja a funkcióját, csak oda nem kerül étel. A műtét után nem fáj a gyomor, csak kicsit olyan érzés, mintha hasba rúgtak volna, illetve 8 darab laparoszkóp lóg ki belőled, azoknak pedig fáj a helye. Tulajdonképpen a lényege, hogy ez az új emésztőrendszer, amit csinálnak neked, a vékonybélből és a régi gyomorból tevődik össze, mert a régi gyomornak a patkóbél a folytatása, az újnak pedig a vékonybél. És a vékonyban áll neki az étel feldolgozódni, így sokkal kevesebb tápanyag kerül a szervezetbe, pontosan annyi, amennyire szükségünk van.

- Hogyan érezted magad a műtét után?

- Nagyon kellemetlenül éreztem magam a mellékhatások miatt, így meg is bántam az egészet. Tüntetni kezdtem a világ ellen, de a dackorszak után úgy átszokott a szervezetem, hogy már nem is tudom milyen volt előtte.

- A csodás átalakulás után milyen visszajelzéseket kapsz a férfiaktól?

- Félnek tőlem, zavarba jönnek a jelenlétemtől. Ez nagyon vicces. (nevet)

- Ez korábban nem volt jellemző?

- Én korábban is egy karizmatikus csaj voltam, és azt gondolom, hogy soha nem volt gondom a pasizással, de most egészen máshogy állnak hozzám. Teljesen másképp néznek rám, más hanglejtéssel mondanak egy bókot. A tökösebbje tudod, minél csinosabb egy nő, annál jobban bókolnak neki.

- Mondhatni „mocskosabban”?

- Igen, igen. (nevet)

- Hogyan hatott a változás a te önbizalmadra?

- Tudod, a zsír, egy védelmi burok. És olyan érzésed van, mintha elbújtál volna valami mögé. Így most nagyon sokszor van olyan érzésem, mintha kiraktam volna magamat mindenki elé meztelenül. Sokszor védtelennek érzem magam, amikor realizálódik bennem, hogy 40 kiló felesleg leugrott. Most nincs, mi megvédjen, ezért magamat kell. Tehát az önbizalmamat kell fejleszteni, de az még nem olyan erős, így azon vagyok, hogy fejlesszem.

- Még mennyi kilótól szeretnél megszabadulni?

- Még jó lenne egy huszast ledobni. De 15 kilót minimum, a többit pedig a plasztikai műtétek során megoldjuk.

- Mit üzensz a sorstársaidnak?

- Ne úgy akarjanak változtatni, hogy holnaptól gyökeresen életmódot váltanak, mert szerintem így nem lehet. Először mondjuk, ne használjanak kockacukrot, hanem barnacukrot, heti egyszer menjenek el edzeni, aztán kétszer, de majd alakul az egész.

A diabéteszben Tóth Vera mellett, Szabó Zsófi és Tarján Zsófi is érintettek, akik az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtóeseményén, őszintén beszéltek a betegségükről, illetve arról, hogy milyen utat jártak be, ameddig megfelelő kezeléshez jutottak. Az alapítvány létrehozott egy ingyenes kiadványt a „DIA útja” néven, ami arról szól, hogy egy 39 éves kétgyerekes anyuka, hogyan jut el a szakszerű ellátásig, és milyen válaszutak elé kerül, miután észreveszi, hogy magas a vércukra. A kiadvány felhívja a figyelmet arra, hogy időnként mindenki ellenőriztesse a vércukorszintjét, és forduljon elsősorban a háziorvosához, ha az érték eltér a normálistól.

Az időben felfedezett diabétesz jól kezelhető, sőt a szövődmények is elkerülhetőek a rendszeres odafigyeléssel!

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Így emlékeznek majd meg Babicsek Bernátról – „Nagyon nehéz múlt időben beszélni róla”

Pataki József 2022.01.27.
Nemsokára egy emlékestet fognak tartani a nemrégiben elhunyt Babicsek Bernát tiszteletére, és ezzel együtt megalapítják az ő nevét fémjelző díjat is. Lapunknak az eseményen fellépő színés...

Betegen tölti születésnapját Hámori Ildikó

Pataki József 2022.01.26.
Ma töltötte be 75. születésnapját a színésznő, ám mint megtudtuk; nem tölti valami vidáman.

Túl szaftos volt Száraz Dénes egy jelenetben – Ki is vágták a filmből!

Pataki József 2022.01.25.
Nemrég bemutatták a Kék Róka című magyar filmet. A produkcióból azonban ki kellett vágni egy bizonyos jelenetet.

Huppsz

Sáfrány Emese: Elismerem, a szülővé válás a világ leggyönyörűbb és legnehezebb dolga

AC News 2022.01.27.
Sáfrány Emese elmondta, szerinte miért mennek tönkre a házasságok. A légtornász hangot adott véleményének, és egy igen komoly téma boncolgatásába kezdett.  

Détár Enikő Babicsek Bernáthoz: Tudd odaát, hogy sokkal többen szeretünk, mint talán gondolod

AC News 2022.01.26.
Babicsek Bernát Emlékestet rendez a Turay Ida Színház február 6-án. Détár Enikő szívbemarkoló gondolatokat fogalmazott meg a tragikusan elhunyt fiatal művészbarátjáról.

Szívbemarkoló üzenettel búcsúzik barátja Csollány Szilvesztertől – „Annyi mindent szeretnék még mondani neked!”

AC News 2022.01.25.
Csollány Szilvesztertől szívbemarkoló sorokkal búcsúztak az exatlonos barátai is. Mórádi Zsolt profi kick-boxos egy hosszú üzenetben emlékezett meg Szilveszterről.
video5 - Kategoriak között
video1a - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között

AC News

Új típusú, felszívódó implantátumot teszteltek a Pécsi Tudományegyetemen

AC News 2022.01.27.
Elsősorban a gyermekkori törések kezelésében alkalmazható új, magnézium-kalcium alapú felszívódó implantátumot teszteltek a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) - tájékoztatta a baranyai felsőokt...

Nyílt napot tart a Gyermekvasút vasárnap

AC News 2022.01.27.
Nyílt napot tart a Gyermekvasút vasárnap a Széchenyi-hegyi végállomáson - olvasható a MÁV Zrt. által csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményben.     

Éledezik a taxis szektor

AC News 2022.01.27.
Kilábalóban a taxis szektor a koronavírus-járvány okozta sokkból, de messze még a járvány előtti szint - írja csütörtöki számában a Világgazdaság az Opten elemzése alapján....

Sziréna

Késsel támadt a munkába igyekvő nőre egy férfi

AC News 2022.01.27.
Nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolja a Veszprém Megyei Főügyészség azt a 26 éves berhidai férfit, aki 2021 augusztusában tőrkéssel t&aacu...

Puszival köszönt el a rabló - Videóval

AC News 2022.01.27.
Egy 34 éves férfi pár hónappal ezelőtt, a Kelenföldi pályaudvar aluljárójában, fenyegetően pénzt követelt egy fiatal férfitől, miközben ismerősi viszonyt színlelt vele, a végén pedig ú...

Több százmillió forintnyi drogot találtak Szurdokpüspökiben két dílernél

AC News 2022.01.27.
Több százmillió forintnyi kábítószert - 44 kilogramm marihuánát, 8 kilogramm kokaint és 2,5 kilogramm ketamint találtak a rendőrök Szurdokpüspökiben egy 52 éves férfi és 19 éves tár...
Video4a - Kategóriák között
video3a - Kategóriák között
video1a - Kategoriak között

Itthon

19 213 az új fertőzöttek száma Magyarországon, elhunyt 64 beteg

Pataki József 2022.01.27.
Magyarországon a beoltottak száma 6 347 426, közülük 6 085 866-an már a második, 3 573 570-en pedig a megerősítő, harmadik oltást is megkapták. 19 213 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete &oacut...

Bakondi: A kormány foglalkozik azzal, hogyan alakítsa át a határőrizetet

Pataki József 2022.01.27.
Hosszabb időre stabil határőrizeti rendszert kell kialakítani, ezért a kormány foglalkozik azzal, hogy milyen változtatásokat hajtson végre - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csator...

Palkovics: A NATO Magyarországra telepítheti védelmi innovációs programjának több elemét

Pataki József 2022.01.27.
Jó esély van arra, hogy a NATO Magyarországra telepítse DIANA védelmi innovációs programjának több elemét, a végső döntések legkésőbb a nyárig megszülethetnek - mondta az innováci&oacut...

Világ

Naponta átlagosan 42 holokauszttúlélő hal meg Izraelben

Pataki József 2022.01.27.
Naponta átlagosan 42 holokauszttúlélő hal meg Izraelben - jelentette a túlélők izraeli szervezete csütörtökön, a holokauszt nemzetközi emléknapján.

Peking az Ukrajnával kapcsolatos orosz aggályok orvoslását sürgette Washingtonnál

Pataki József 2022.01.27.
Oroszország Ukrajnával kapcsolatos "jogos aggályainak" orvoslását sürgette Vang Ji kínai külügyminiszter, aki csütörtökön telefonon egyeztetett Antony Blinken amerikai külügyminiszterrel.

Megszűnt a korlátozások zöme Angliában

Pataki József 2022.01.27.
Megszűnt csütörtökön a koronavírus-járvány megfékezésére korábban elrendelt korlátozások zöme Angliában, bár fertőződés esetén még kötelező az elkülöní...
min-mano
Video4a - Kategóriák között
video1a - Kategoriak között

Profil

Kővári Erika: Hiszek abban, hogy amit adsz, azt kapod vissza

Pataki József 2022.01.22.
A pénzügyi tanácsadó már nagy múltat tudhat maga mögött. Feladatának tekinti, hogy mindenkinek személyre szabott ajánlatokat rakjon össze és csakis az ügyfelei érdekét képviselje mindentől f...

Benedekffy Katalin: Különleges volt megtapasztalni, milyen, ha az ember nem primadonnaként létezik

AC News 2022.01.15.
A könnyűzenészek mellett a komolyzene kiemelkedő alakjait is nagyon megviselte az elmúlt időszak. Benedekffy Katalin énekművész, aki hazai és nemzetközi színpadokon egyaránt nagy sikereket ért el a vírus előtt, soká...

Mann-Schőner Gizella: Gyűlölet nélkül éltem

AC News 2022.01.05.
A 92 éves Gitta túlélte Auschwitzot, szembenézett a rettegett Dr. Mengelével és most arra tanítja a fiatalokat, hogy szeressenek, és ne gyűlölködjenek.

Amiről beszélnek

Vitányi Judit az esküvőjére készül

AC News 2022.01.27.
Vitányi Judit már a ruháját is felpróbálta és most azt is elmesélte, milyen elképzeléseik vannak a nagy nappal kapcsolatban.

Ennyit ajánlottak egy éjszakáért Agárdi Szilvinek

Pataki József 2022.01.27.
Az énekesnőnek pénzt ajánlottak fel szexért cserébe.

Eljegyezték Dombovári Vandát

Pataki József 2022.01.27.
Az egykori műsorvezetőre tavaly talált rá a szerelem.
video3a - Kategóriák között
video3 - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között
Remiz uzlethaz - felugro