VV Amanda: Szerintem a nőnek otthon van a helye!

Pataki József 2020.11.14. Rivalda

VV Amanda: Szerintem a nőnek otthon van a helye!

Ma indul a ValóVilág powered by Big Brother 10. évada, az AcNewsnak pedig lehetősége volt arra, hogy az egyik jövendőbeli villalakóval, még a beköltözés előtt válthasson pár szót. Az elsők között fogja elfoglalni a luxusbörtönt a cserfes Amanda, akitől megtudtuk, hogy imád randizgatni, eminens és szabálykövető, igazi világjáró alkat, de nem csak az országok között szeret utazni, hanem az előző életében, életeiben is, mivel hisz a lélekvándorlásban.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Mi az amit eddig titkoltál, de a villában már nem fogod tudni titkolni?

– Nincs ilyen. Nem nagyon szoktam szerepeket játszani sehol. Nyilván az ember a munkahelyén máshogy viselkedik, mint a magánéletében, vagy mint a barátaival, de ettől függetlenül próbálom önazonosan élni az életemet.

Mi volt eddigi életed legemlékezetesebb pontja?

– Az egyik az, amikor megszületett a testvérem, annak nagyon örültem. A másik pedig az, amikor életemben először voltam Amerikában. Az hatalmas élmény volt, és nagyon meghatározó volt számomra. Kinyílt előttem a világ, és azt éreztem, hogy Úristen, ez mennyire jó, mennyivel másabb minden, milyen szabadság van kint, mennyire buli az egész. Jó, én pihenni és bulizni mentem ki. Ha dolgozni mentem volna, az biztos ott is kemény lenne, de ez így nagyon jó élmény volt.

Tudom, hogy szeretsz randizgatni. Sok komoly kapcsolatod volt már?

– Komoly kapcsolatom három volt, és ha kalandokat is beleszámolunk, akkor nagyjából tizenöt és húsz között, szerintem. A testiség nekem nagyon-nagyon fontos egy kapcsolatban is, meg úgy összességében is. Egy kapcsolatnak a nyolcvan százaléka szerintem azon áll vagy bukik, hogy mennyire működik a kémia két ember között, és hogy mennyire jó a szex. Akármennyire is nagy a szerelem, ha a szex nem jó, akkor előbb-utóbb valamelyik fél félre fog menni.

Mennyire leszel szégyenlős a kamerák előtt?

– Nem tartom magam annyira szégyenlősnek, mert ha az lennék, akkor nem jelentkeztem volna egy olyan műsorba, ahol konkrétan minden lélegzetvételemet kamerák figyelik, de próbálok azért az ízlésesség határán belül mozogni. A zuhanyzás kevésbé fog zavarni, hiszen akár fürdőruhában is zuhanyozhatok, az meg teljesen olyan, mintha strandon lennék, de a wc-ben rettenetesen fog frusztrálni.

Úgy hallottam érdekel a spiritualitás és a lélekutaztatás. Mit gondolsz mi, vagy ki voltál előző életedben?

– Szerintem nekem több előző életem is volt, és az egyik előző életemben biztosan pasi voltam. Ebben száz százalékig biztos vagyok, mert néha nagyon-nagyon durva tudok lenni, akár testileg, akár habitusban, és eléggé jól állom a sarat is, bár mindez a nőkről is elmondható nyilvánvalóan. De én ragaszkodom ezekhez a berögzült családmintákhoz, amiket szeretnek mostanában felrúgni, mert most divatos, hogy a férfiak és a nők is mindent csinálnak, de én megmaradok a hagyományosabb szerepeknél. Szerintem a nőnek otthon van a helye, bár ezért azt hiszem sokan meg fognak most kövezni, de én ezt láttam a családomban is. Anyukám otthon volt, sütött, főzött, mosott, bár ő egyedül nevelt fel engem, szóval tudom, hogy van ebben némi ellentmondás, hiszen azért nálunk a férfi szerepét is betöltötte.

Ez azt is jelenti, hogy aki nem így él, azt rossz szemmel nézed?

– Nem, én nagyon-nagyon elfogadó vagyok mindenkivel kapcsolatban. Tehát akik máshogy élnek, másmilyen életet élnek, azokkal sincs semmi problémám, csak ne mondjuk meg egymásnak, hogyan éljük az életünket.

Mi fordított a spirituális világ felé?

– Ez már kiskorom óta benne van nálunk a levegőben. Anyukám is nagyon szereti ezt a világot, és van egy tanító, lélekgyógyász ismerőse. Sokszor jött hozzánk, amikor kicsi voltam, én pedig belecsöppentem ebbe az egészbe. Úgy gondolom, hogy fogékony is vagyok rá, és nagyon érdekel is ez az egész dolog. Ráadásul úgy hozta az élet, hogy az egyik barátnőm élt egy évet Amerikában, és ott megtalálta ez a spiritualitás. Elég komolyan elkezdett foglalkozni vele, úgyhogy ez elég erőteljesen visszatért az életembe. A ValóVilágba való beköltözésem előtt gyakorlatilag minden héten átjött hozzám, gyógyított, úgyhogy ez mindig jelen volt valahogy az életemben.

Mit lehet tudni a szüleidről?

– Apukámról nem sokat, még magam sem tudok róla sokat, mert ötéves voltam, amikor elváltak a szüleim, és vele nem igazán tartom a kapcsolatot, sőt, inkább semennyire. Anyukámmal és a húgommal, illetve anyukám férjével éltem, míg otthon laktam Békéscsabán. Anyukám egyébként nagyon bízik bennem, a mi kis szövetségünk nagyon erős, legjobb barátnők is vagyunk. Nekem ő a minden, akiről szobrot lehetne emelni a Hősök terén, annyira felnézek rá. Úgyhogy igazából nem kellett semmit megígérjek, hiszen tudja jól, hogy milyen elvek alapján nevelt, és hogy mire számíthat tőlem. Mindent tud rólam és nagyon-nagyon ismer, úgyhogy nincsenek előtte titkaim.

Mivel indított utadra? Ellátott valami jó tanáccsal?

– Igen, azt mondta, hogy végig adjam önmagamat, mert ő tudja, és ismer, hogy ha önmagamat adom, akkor nyert utam van

ValóVilág10 powered by Big Brother november 14-től az RTLII-n! Beköltöző show szombaton 21 órától!

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT