Zalatnay Sarolta éjszakánként nemrég elhunyt kutyája hangját hallja

Pataki József 2022.10.04. Rivalda

Zalatnay Sarolta éjszakánként nemrég elhunyt kutyája hangját hallja

Az énekesnő nehéz napokat él meg, hisz nemrégiben elvesztette leghűbb társát, Sárát, a vizslát. Az állatok világnapja alkalmából elmondta, milyen érzések kavarognak benne, és lesz-e még a szívében helye egy új állatnak.

poggyasz - rivalda

Az állatok világnapja az állatok jogaiért és jólétéért való cselekvés nemzetközi napja, amelyet évente október 4 -én, Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentjének ünnepén ünnepelnek világszerte. Ma már az emberek nagy százalékának van az otthonában valamilyen kiskedvenc, akik bearanyozzák a gazdáik napjait. Magyarországon is rengetek állatszerető és állatvédő van, köztük sztárok is, akik a mai napon különösen nagy figyelmet fordítanak négylábú kedvenceikre. Zalatnay Saroltának viszont fájdalmas ez az ünnep, hiszen kevesebb, mint egy hete vesztette el Sárát, aki 13 éven keresztül volt hű társa.

„Nem vagyok jól, fáj ez a nap. 6 hetes kora óta velem volt Sára és elkísért mindenhova. Niki, a lányom akkoriban volt Angliában, és ez a kis vizsla volt velem egyedül. Mindig vigaszt nyújtott bármi is történt. Teljesen mást tud adni egy állat, mint egy ember. Ő bármilyen körülmények között szeret feltétel nélkül. Nagyon sokat lehet a kutyáktól tanulni. Főleg a vizsláktól, szerintem ők a legemberibbek. A fájdalmamat pedig még tovább mélyíti, hogy másfél hónapja meghalt Mici cicám is, aki 15 évig élt velem. Ő is nagyon hiányzik” – kezdte lapunknak Cini, majd azt is elárulta, hogy éjszakánként még felébred, mert úgy hallja, hogy szeretett kutyája van mellette.

„Emlékszem, Sára folyton lopkodta a cicák ételét, kicsit meg is combosodott idős korára. Az utolsó években éjszakánként mindig felébredtem rá, amikor hangosan és sokat ivott a táljából. Felriadtam a lefetyelésre. Most, hogy ő elment, még mindig meg-megébredek az éj közepén, és az emlékeimben hallom ahogy iszik” – folytatta az énekesnő, akinek némi vigaszt nyújt a másik, kutyája 2 éves tacskója.

„Panni is érzi Sára hiányát. Neki ez most olyan, mintha a mamáját vesztette volna el. Annak idején nagyon gyorsan összebarátkoztak, és mindig együtt aludtak. Tegnap Pannit először elvittem magammal az egyik fellépésemre. Viszonylag jól viselte, bár a zenekarban a férfiakat néha még megugatja. Most már ő fog elkísérni engem mindenhova” – mesélte az AcNewsnak Zalatnay, akinek az évek során már rengeteg állat megfordult az otthonában.

„Sok kutyám és cicám volt már ideiglenes befogadóként. De az sem volt túl jó, mert előbb utóbb nálam ragadtak, nehéz volt megválni tőlük. Több fájdalmam volt az életben mint boldogság, de a zene és az állatok szeretete mindig segített. Biztos vagyok benne, hogy fogok még örökbefogadni…”

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Véres üzlet – Óva int a halottlátó Szilágyi István horrorházától

Pataki József 2023.01.27.
Csúnyán pórul járhat a színész házának új tulajdonosa, ha nem teszi meg a szükséges lépéseket.

Nádai Anikótól a párja vette át a gyereknevelést

Marinov Zsuzsanna 2023.01.26.
Hatalmas áldozatot hozott Hajmásy Péter, hogy Nádai Anikó újra visszatérhessen a képernyőre.

Brutális tartozás terheli L.L.Juniorék luxusvilláját

AC News 2023.01.25.
A rappernek muszáj lesz megegyeznie a feleségével, különben elúszhat a törökbálinti, kacsalábon forgó palotájuk.

Huppsz

Laky Zsuzsi kiborult, félti a lányait

Marinov Zsuzsanna 2023.01.27.
Az egykori szépségkirálynő a napokban közösségi oldalán borult ki, amiért kiskorúak gond nélkül hozzájuthatnak az energiaitalokhoz.

Kiderült: Nem véletlenül karcolták össze a táncművész autóját

Marinov Zsuzsanna 2023.01.27.
Nemrégiben Széphalmi Juliska és egy barátja autóját megrongálták, obszcén rajzokat karcoltak a járművekre. Most kiderült, hogy a történetben említett illető valójában az új pár...

Majdnem megfulladt Galambos Lajos, kórházba vitték

Marinov Zsuzsanna 2023.01.27.
A mulatóst nem csak lelkileg viselte meg a hét éve húzódó ügye, most egészségi állapota miatt is aggódik. 

AC News

Örülhetnek a nyugdíjasok

Polesz Anita 2023.01.27.
Korábban érkezik februárban a nyugdíj, három nappal előbb hozza a postás mind a februári, mind a 13. havi nyugdíjat – jelentette be pénteken Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Bíróság elé kerül a repülőtér utasaira kivetett XVIII. kerületi speciális adó

Polesz Anita 2023.01.27.
A fővárosi kormányhivatal hiába lépett fel a repülőtér utasaira kivetett helyi adó ellen, így végül a bíróságnak kell döntenie az ügyben.

Látogatási tilalmat rendeltek el a Békés vármegyei kórházakban

Polesz Anita 2023.01.27.
Hétfőtől visszavonásig látogatási tilalmat rendeltek el a Békés vármegyei kórházakban az influenzaszerű tünetek számának emelkedése miatt. A korlátozásokat az intézmények honlapj&a...

Sziréna

Lamborghiniből ült át a vádlottak padjára a „sajtkirály

Polesz Anita 2023.01.27.
A csalók győri vezetője a koronavírus-járvány idején azzal vált ismertté, hogy a jelenleg már lefoglalt luxusautóival kórházakba szállított maszkokat adományként.

Farkesszemet nézett a tolvaj és az álmában kifosztott férfi

Polesz Anita 2023.01.27.
A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

Elaludt a sofőr, betonoszlopnak csapódott a kocsi

Polesz Anita 2023.01.27.
A  húszas éveiben járó férfi 2021 júliusában, az éjszakai órákban Kadarkúton közlekedett, amikor fáradtsága miatt elaludt vezetés közben, ezért az úttestről letérve ...

Itthon

Orbán Viktor: nekünk Magyarország biztonsága az első

Pataki József 2023.01.27.
Nekünk Magyarország biztonsága az első, ezért Magyarország nem áll háborúban senkivel - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című pénteki műso...

A magyar-német gazdasági kapcsolatok gyors ütemben fejlődtek

Pataki József 2023.01.27.
Az elmúlt évtizedekben a magyar-német gazdasági kapcsolatok a kölcsönös bizalomra és a közös munkára alapozva gyors ütemben fejlődtek, és ez mindkét ország számára komoly előnyökkel j&aa...

A tavalyinál is több támogatáshoz juthatnak a gazdák

Pataki József 2023.01.27.
A 2022. évinél is több támogatást tudnak igényelni azok a gazdálkodók, akik jó döntéseket hoznak, különösen, ha fiatal gazda is van a családban - hangsúlyozta Juhász Anikó, az Agr&aacu...

Világ

A lengyel kormányfő az Ukrajnában zajló népirtásra figyelmeztetett

Pataki József 2023.01.27.
A holokauszt áldozatai iránti tisztelet okán szembe kell szállni az Európa keleti részén, Ukrajnában ma zajló népirtással - hangsúlyozta Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő pénteken a holokauszt nemze...

Konasenkov: elérték céljukat a rakétacsapások

Pataki József 2023.01.27.
Elérték céljukat az ukrán hadiipari és energetikai létesítmények ellen csütörtökön intézett rakétacsapások, az orosz erők pedig előrenyomultak az elmúlt nap folyamán Donyeck térs&e...

Nőtt a spanyol gazdaság teljesítménye

Pataki József 2023.01.27.
A spanyol gazdaság teljesítménye 5,5 százalékkal nőtt 2022-ben - közölte a spanyol statisztikai hivatal (INE) pénteken.

Profil

Rigó Márta: Nekem a festés a mentsváram

Pataki József 2023.01.19.
Rigó Márta, vagy ahogy a követői hívják, Márti néni egy igazi „internetmami”, akinek mára már tizenegyezer követője van a YouToubon, és több mint 36 ezer a Facebookon is. Vagányan, szókimond&oac...

Ötvös Edina egészségsherpa: Így szállhatunk ki az egészségtelen mókuskerékből

Polesz Anita 2023.01.07.
Ötvös Edina holisztikus egészség coach az AcNewsnak beszélt arról, hogy home office-ban dolgozva hogyan tudunk életmódot váltani.

Vigyél Haza Alapítvány: Így vigyázzunk szilveszterkor az állatainkra, és keressük meg, ha elszökött

Marinov Zsuzsanna 2022.12.31.
Karácsonykor az örökbefogadási kedv megnő, így a menhelyek fokozottan hívják fel a figyelmet arra, hogy nem csak az ünnepek ideje alatt kell gondját viselni egy állatnak.

Amiről beszélnek

Brutális: Feldarabolta barátnőjét egy féltékeny férfi

Marinov Zsuzsanna 2023.01.27.
Féltékenységből végezhetett barátnőjével egy férfi, akit a gyilkosság után egy reptéren sikerült elfognia a rendőrségnek.

Szándékosan lőtt rá tanárára egy 6 éves diák

Marinov Zsuzsanna 2023.01.27.
Többször is jelezték a tankerület felé, hogy fegyver van a kisfiúnál, mégsem tettek ellene semmit.

Vérfagyasztó - Megalkották a Terminátor gyilkos robotját

Pataki József 2023.01.27.
A Terminátor 2: Az ítélet napjában látható folyékony halmazállapotú robothoz alkottak hasonlót.
Remiz uzlethaz - felugro