VÉLEMÉNY - Családi kempingjegy

2018.08.15. Vélemény

VÉLEMÉNY - Családi kempingjegy

Egy 11 éves kislányt zaklatott egy férfi a Sziget Fesztiválon. Noha a feltételezett elkövetőt nagyon hamar elkapták, az egymondatos hír több logikust kérdést is felvet.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Mert ugye a Szigeten nincs korhatár, 14 év alatti kiskorúak szülői (illetve nagykorú) kísérettel minden további nélkül bejutnak a bulik helyszínére, sőt, van számukra külön gyerekjegy, és, ami a legfontosabb: Családi kempingjeggyel 14 év alatt ingyenes a belépés.

Ha egy szülő épp nem tudja hová tenni a lurkókat, nyugodtan magával viheti őket a koncertek és műanyag söröspoharak igéző földjére, bulizni, nyelvet tanulni, példát lesni, megtekinteni pédául, ahogy a hazai rend derék őrei lecsapnak az olasz-üzbég drogdíler csoportra.

A szemfüles futtatók még gyermekmegőrzőt is szerveztek: ha a punkzenére lerészegedni vágyó szülő nem tudta nagyinak, nagynéninek lepasszolni óvodás korú utódját, arra is van lehetőség, hogy valaki felülvigyázza a poronty ténykedését. Hiába, a buli az buli, nincs megállás!

Egy dohányboltba nem lehet belépni 18 év alatt, nehogy meglássa a fiatal, hogyan is néz ki egy doboz cigi, egy pakett vágott dohány. Azt azonban akár ingyenesen is láthatja az óvodás/iskolás, hogyan iszik hányásig a brit fesztiválturista, hogyan fogyasztja kulturáltan a biodrogot az egyszeri magyar munkásember, hogyan énekel az izzadt, kisminkelt bácsi a színpadon. És ha a szülő (kísérő) egy kicsit nem figyel, akár olyan tapasztalatokat is szerezhet az egyszeri nebuló, milyen, amikor valami bemászik a sátorba egy kicsit szexuálisan zaklatni.

A szülők fel vannak háborodva, pedig ők vitték kocsmába táborozni a gyereket. A szervezők lapítanak, pedig ők csábítják kedvezményekkel a kiskorú kíséretet a szülő mellé. Holott valójában mindkettőt büntetni kellene!

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT