ACNEWS

Puskás Peti attól fél, amit a legjobban vár

Fotó: YouTube/Creator TV
Fotó: YouTube/Creator TV
Istenes Bencével osztotta meg elsőként az aggodalmait
Hirdetés
Ad image

Azt már megszokhattuk, hogy a Puskás-Dallos házaspár következetesen ragaszkodik ahhoz, hogy nem a nagyközönség előtt éli a magánéletét. Azonban Bogi terhessége egy idő után óhatatlanul láthatóvá vált. Ennek köszönhetően közösségi oldalaikon – mértékkel ugyan –, de posztoltak erről néhány fotót és gondolatot.

Pillanatokon belül megérkezik tehát az első gyermekük, akiről azt is elárulták már, hogy kisfiú lesz. Érdekes módon ilyenkor a fókusz mindig inkább a kismamákra irányul. Noha a kispapák élete sem fenékig tejfel. Ráadásul nekik még annyi kapcsolatuk sincs a gyermekükkel, mint a párjuknak, aki hónapok óta testközelből ismerkedhet az új családtaggal.

Természetesen Petiben is vannak félelmek, és kivételt tett, gondolatait megosztotta Istenes Bencével az IstenEst legújabb epizódjában.

Bence már kétgyermekes apuka, rengeteg tapasztalattal, ezért tudta, mire kell fektetni a hangsúlyt.

„És érzed már az apaságot? Vagy vannak félelmeid?” – kérdezte Petitől.

„Vannak! De nem azzal kapcsolatban, hogy képes leszek-e megoldani a helyzetet, hanem a baba születésének pillanatával kapcsolatban vannak vélelmeim. Hiszen olyan sokat beszélünk arról a pillanatról, hogy milyen érzés lesz, amikor végre kezedbe fogod a gyerekedet, hogy vajon megszületik-e az a katartikus érzés, ahogyan elképzeli azt az ember?” – öntötte ki a szívét Peti.

„Vajon tényleg az lesz-e az a pillanat, amikor felrobban a szíved, vagy csak később alakul majd ki az apa-fia érzés? Ettől félek, hogy ott lesz-e abban a pillanatban, vagy sem”.

„Földöntúli élmény volt az a pillanat! – mesélt saját tapasztalatairól Bence. – De később, amikor már együtt csináltunk apa-fia programokat, éreztem, hogy velem más a kötődése a gyereknek, mint az édesanyjával” 

Eközben Peti azt is elárulta, hogy az apa-fia érzés kialakulásáról már több barátjával is beszélt. Ők azt mesélték, hogy ez a pillanat később jött el számukra. Ekkor Bence elmondta, hogy nála, főként az első babájuknál, rögtön megvolt a nagy katarzis. Azonban szerinte általánosságban a gyerekek 2-2,5 éves korára alakul ki az igazi apa-fia kapcsolat. Azt is hozzátette, hogy úgy érzi, az apaság sokat változtatott rajta, és örül, hogy fiai vannak. Elmondása szerint a lányokkal még nem bírna el.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés