ACNEWS

Rá sem ismerni Mohamed Fatimára – látványosan lefogyott

A Fekete vonat egykori énekesnője 95 kilótól szabadult meg.

Hirdetés
Ad image

A Fekete vonat egykori énekesnője 95 kilótól szabadult meg.

Elképesztő átalakuláson esett át Mohamed Fatima. A zenész 2010-ben döntötte el, hogy gyomorgyűrűműtétre vállalkozik, aminek köszönhetően 150 kilóról 78 kilóra fogyott. Elmondása szerint azonban a beavatkozás önmagában nem elegendő, életmódváltásra és rendszeres edzésre is szükség van. A 41 éves énekesnő a boksznak köszönhetően tartja magát formában – írja a Bors.

Az énekesnő 95 kilótól szabadult meg, de mivel teste nem tudott alkalmazkodni a súlycsökkenéshez, így haskorrekcióra, illetve mellplasztikára volt szüksége. Habár a Fatima úgy rézi, lassan elérte a kívánt álomsúlyt, ő még nem igazán elégedett az eredménnyel.

„Engem is érintett a jojó-effektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak. Azóta feljött valamennyi, így most a 70 kiló a cél. De nehéz, mert nagyon szeretek főzni, enni a jó magyar ételeket. Mindennap főzök a férjemnek, ő szerencsés, rajta nem látszik meg semmi” – mondta a napilapnak az énekesnő, aki a látványos fogyását egy új frizurával tetézte. Ikonikus göndör fekete haját ugyanis lágy, vörösesbarna színre cserélte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mohamed Fatima Official

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés