ACNEWS

Elkapták a sárbogárdi rabszolgatartókat – videó

Fotó: Youtube / PoliceHungary
Fotó: Youtube / PoliceHungary
Emberkereskedelem és kényszermunka miatt tartóztatták le anyát és fiát, akik 10 éves keresztül tartottak fogva egy férfit.
Hirdetés
Ad image

Az adatok alapján a fogvatartó az áldozatával közel 15 éve ismerkedett meg. Mivel tudta, hogy nehéz körülmények között él, nincs hol laknia, munkát ajánlott részére, cserébe szállást és ellátást ígért.

A sárbogárdi háznál a háziállatokat kellett ellátnia, munkaadói a férfit egy istállóba költöztették, melyben vezetékes víz és fűtés sem volt. Télen csak az állatok testhője adott meleget neki, tisztálkodási lehetőséget egy kerti kút biztosította.

A rabszolgatartók rejtegették, bántalmazták és megfélemlítették a férfit, a telket nem hagyhatta el, így több mint egy évtizedig nem mert elszökni.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együttműködve 2023. augusztus 21-én akció keretében fogták el az elkövetőket, akiket őrizetbe vételük után gyanúsítottként hallgattak ki. Az említett helyszínen kutatást tartottak és szemlét folytattak le. A nyomozók kezdeményezték a 43 éves férfi és az anyja letartóztatását – írja a police.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés