ACNEWS

Brutálisan megkínozta feleségét a féltékeny besenyőtelki tanyagazda

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Megverte, megerőszakolta, majd egy forró kiskanállal is megkínozta... a nő legérzékenyebb pontján.
Hirdetés
Ad image

„Soha nem volt asszonyverő a Tibike. Eddig. Csak hát ugye, hirtelen haragú ő is, mint az apja, meg a nagyapja volt. Ez okozhatta most, hogy nagy bajba került – fakadt ki az AcNewsnak F. Tibor egyik szomszédja.  

Aki azért aggódik, mi lesz most Tibor két gyerekével? Egyedül nem maradhatnak, hiszen kicsik még ők, az anyjukat kórházban ápolják, az apjuk pedig a rács mögött kuksol.

Az AcNews információja szerint a férfi egy tanyán állatokat gondozott, emiatt gyakran napokig távol volt otthonról. Állítólag a fülébe jutott, hogy a felesége megcsalta, ezért éktelen haragra gerjedt. Hazasietett, felelősségre vonta, majd megverte, aztán megerőszakolta. Ezt követően büntetésül egy felforrósított kanállal meg is kínozta.

A fájdalomtól félájult nő valahogy kiszökött a házból, a szomszédból kért segítséget, aki hívta a mentőket. Azok pedig hivatalból riasztották a rendőrséget.

A férfit a bíróság tegnap letartóztatta, ellene a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság erőszakos közösülés, súlyos testi sértés, és személyi szabadság korlátozásának gyanúja miatt nyomoz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés