ACNEWS

Radics Gigi: Attól, mert anyává válik egy nő, még nem lesz slampos

Radics Gigi hazánk legsokoldalúbb előadója, aki az utóbbi időben inkább az anyaságot helyezte előtérbe. Most mondhatjuk, hogy 19-re húzott lapot és bejött! Eszméletlen dögös klippel jelentkezett, ami nem csak a nézőknél, de a TikToknál is kiverte a biztosítékot. Gigivel beszélgettünk a nemrég megjelent dal fogadtatásáról és magáról az énekesnőről.

Hirdetés
Ad image

Radics Gigi hazánk legsokoldalúbb előadója, aki az utóbbi időben inkább az anyaságot helyezte előtérbe. Most mondhatjuk, hogy 19-re húzott lapot és bejött! Eszméletlen dögös klippel jelentkezett, ami nem csak a nézőknél, de a TikToknál is kiverte a biztosítékot. Gigivel beszélgettünk a nemrég megjelent dal fogadtatásáról és magáról az énekesnőről.

– Éppen két hete jelent meg a Szív című dalod, ami egy igazi, erotikával túlfűtött R&B dal. Szemmel láthatóan bomba formában vagy. Mi volt az apropója, hogy ilyen szexi klippel jelentkezz?

– Úgy gondolom, hogy most ismét eljött az én időm, 2022 zeneileg az én évem lesz, nagyon sok erőt és motivációt érzek magamban. Kezembe vettem a gyeplőt és végre minden dalomat száz szálakéban én szerzem, szöveget írok magyarul, de én tervezem a klipek látványát is. Mondhatom, hogy az egész karrieremet újragondoltam a zene által. A Szív című dalom valóban erotikus hangvételű lett, érdekes a szövege is, de alapvetően a szerelemről szól és arról, hogy ki kell tudni mondani időnként, hogy szeretjük a másikat, muszáj alkalmazkodni és felvenni egymás ritmusát, hogy harmonikus legyen a kapcsolat. Hiszen talán ezt a legnehezebb ebben a pörgős világban. Az új imidzsemben szeretném megmutatni a közönségnek, hogy attól, mert anyává válik egy nő, még nem lesz slampos, ugyanolyan szexi, szép, kívánatos lehet, amilyen előtte is volt. Ez most egy misszió számomra, szeretnék kiállni az anyák, a nők mellett és azt hirdetni, hogy mindenki úgy jó ahogy van, azt vesz fel amit akar, ha szexin öltözik akkor úgy, ha sportosan, akkor úgy, ha kényelmesen akkor meg úgy. Ilyen tekintetben semmi sem változik egy baba születésével, a testünkről mi rendelkezünk és nem a közvélemény vagy bármilyen elvárás, ami alapján éreznünk kéne magunkat.

– Hogyan fogadta a közönség? Gondolom, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, de előkerültek-e konzervatívabb kommentelők is?

– Persze, hogy előkerültek a negatív hangok is, de erre tudatosan készültünk a csapatommal. Az új dalok, az új külsőm, már csak az, hogy a hajszínemet megváltoztattam, az is kiveri a biztosítékot sok kommentelőnél, nem még ha elmegyek vásárolni bodyban… (nevet) Ez vicc nyilván, sehová sem mennék így, maximum a strandra, a színpadra, de ettől még egy fotózás helyszíne bármi lehet. Mindig a fotó összessége határozza meg, hogy valami jól néz-e ki és sokszor az ambivalens helyszín kontra ruha, haj, smink kombinációtól lesz valami művészi. A most nagyon bírált fotósorozatom is így készült egy heti magazinnak, közös ötlet alapján és én nagyon büszke vagyok rá. Engem a sok negatív fröcsögés egyáltalán nem zavar, sőt, nagyon örülök neki, hogy van vélemény, foglalkoznak velem, ez azt jelenti, hogy érdekli az embereket, hogy éppen mit csinálok, hol tartok az karrieremben. Az sokkal rosszabb szerintem, ha valakire nem kíváncsiak. Persze kulturálatlan és igénytelen hozzászólásokat is kapok, ezeket egyszerűen figyelmen kívül hagyom. Mivel ez a megnyilvánulás nem az én szegénységi bizonyítványom, hanem azé, aki a profilképén kisgyerekkel fotózkodik, nekem meg nyomdafestéket nem tűrő dolgokat ír le, legtöbbször helytelen magyarsággal. Az a tapasztalatom, hogy a pozitív véleményezők kevésbé jelennek meg a képek vagy videók alatt, ők inkább elismerően nyomnak egy lájkot, ami most nagyon meg is szaporodott az utóbbi időben és nekem ez bőven elég visszajelzés. Én elsősorban önmagamnak akarok megfelelni, kifelé pedig erős üzenettel szeretnék szolgálni, ami persze a negatív kommentekkel együtt jár, de a mai közösségi média térben ez teljesen természetes sajnos. Sokan nem tudják elfogadni, hogy már nem a 15 éves kislány Radics Gigit látják, hallják, hanem egy tudatos, lassan 26 éves nőt, aki ráadásul édesanya is. A hiba ott van, hogy a kommentelők legtöbbje azt gondolja, ismer engem, mint embert, ezért felhatalmazva érzi magát, hogy kioktasson. De ha csak töredék mennyiségű embernek tudok jó érzést okozni a dalaimmal, fotóimmal, videóimmal, már megéri a sok munkát.

– A napokban írtad hogy a TikTok már le is tiltotta. Váratlanul ért?

– Igen ez nagyon vicces, a TikTok túl szexinek találta a képi anyagot, ami szintén egy jó visszejelzés nekem. Sikerült megvalósítani amit szerettünk volna. Ebben egy fantasztikus csapat segített nekem, Farkas Margaréta és Farkas Amáta a nagyon szexi táncosaim és koreográfusaim, a divattervezőm Kerényi Virág, a fodrászom Pásztor Laci, a szuper sminkesem Pallag Evelin, vagy az öcsém, aki a klipeket készíti és még sorolhatnám. Amikor forgattuk már akkor éreztük, hogy a dal túlfűtöttségét képen is meg kell mutatni, ehhez készítettünk például egy medencét a stúdióban, úgyhogy még vizes jelenetek is kerültek a szexi képek közé. Azt hiszem így még nem látott engem a közönség, remélem a Youtube-on sokan megnézik majd és persze kommentelnek…

 

– Mik a terveid a nyárra? Várható még hasonlóan forró dal tőled?

– Nem állunk meg! Már a harmadik dalom is készen áll, közben forgattunk egy élő verziót is az új zenékből egy háztetőn, amit hamarosan kiposztolunk. A forgatáson még hideg volt, úgyhogy elég sok ruha van rajtam (nevet), de viccet félretéve, szerintem egyedülálló környezetben készült ez is, a csodás új zenekarom pedig odateszi magát rendesen. Április 30-án pedig az összes új dalt meghallgathatja tőlünk a közönség Pécsett a Kodály Központban. Lesznek régi dalok új hangszereléssel és még dalpremierre is lehet számítani, nem beszélve Király Viktorról, aki a vendégem lesz, és akivel biztosan előadjuk a Nem szóltál című dalunkat is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés