ACNEWS

Rajtakapta az anya, hogy a tanárnőjével szexelt a fia

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Az aggódó anyuka csak tudni akarta, hogy merre időzik a ’kisfia’. Azt viszont nem sejtette kivel fogja megtalálni gyermekét.
Hirdetés
Ad image

Az anyuka egy nyomkövető alkalmazással kémkedett a 18 éves fia után, bár ne tette volna: amikor a nyomába eredt, rajtakapta, hogy a fiú egy autóban szexel a 26 éves tanárnőjével.

Az anya még korábban telepítette a népszerű, de igen vitatott alkalmazást fia okostelefonjára. Egy nap gyanút fogott, amikor a fiú hiányzott a rögbi edzésről. Ehelyett az alkalmazás egy Mecklenburgban található park közelében lokalizálta őt.

A kíváncsi anya a helyszínre hajtott – és elkapta fiát és tanárát. A mama sokkot kapott, de volt annyi lélekjelenléte, hogy először lefényképezte az autót és a rendszámot, aztán értesítette volna a rendőrséget. Miután a rendőrök megérkeztek, őrizetbe vették a tanárnőt.

A beszámolók szerint az iskolában is keringtek pletykák arról, hogy a diák és a természettudományok tanára között tiltott viszony alakult ki.

A nyomozás során az ügyészség közölte, hogy a tanárnő többször is találkozott a diákkal: az autójában, az édesanyjánál és a saját otthonában is.

A tanárnő ellen öt rendbeli súlyos szexuális bűncselekmény miatt emeltek vádat. A fiú pedig valószínűleg örök életére elegendő traumát szerzett.

Bár Észak-Karolinában a szexuális érintkezés beleegyezési korhatára 16 év, a tanár és a tanuló közötti szex bűncselekménynek minősül – írja a Bild.

Amerikai médiajelentések szerint a vitatott „Life 360” nevű kémkedő alkalmazás egyre népszerűbb a kíváncsi szülők körében. Már havonta mintegy 50 millió aktív felhasználója van. Érdekesség, hogy a Facebook-alapító Mark Zuckerberg húga is tagja a vezetőségnek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés