ACNEWS

Ralf Schumacher megtörte a csendet, a bátyjáról vallott

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Ralf Schumacher megtörte a csendet. Testvéréről hosszú ideje nem szivárogtak ki hírek, ő most mégis beszélt róla.
Hirdetés
Ad image

December 29-én lesz 10 éve Michael Schumacher tragikus sísérülésének. A Forma-1-es legendát a franciaországi baleset óta nem lehetett látni. Most Ralf Schumacher, a testvér utalt rá, hogy bátyja, Michael soha nem gyógyulhat fel teljesen a súlyos síbalesetből. Hiába a csúcstechnológiás orvosi kezelés, semmi sem olyan, mint régen.

A hétszeres Forma-1-es bajnok súlyos fejsérülést szenvedett síelés közben a franciaországi Meribel üdülőhelyen 2013. december 29-én. Bár volt rajta védőfelszerelés, a fejsérülés nagyon súlyos volt. Schumachert mesterséges kómába helyezték, és több műtéten is átesett. Családja azóta is szigorúan eltitkolja az állapotával kapcsolatos információkat.

Az egykori F1-es pilóta Ralf bevallotta: „Hiányzik a régi idők Michaele. Az élet időről időre igazságtalan. „Michael egész életében nagyon szerencsés volt. De aztán történt ez a tragikus baleset.”

Ralf, aki hat F1-es nagydíjat nyert, hangsúlyozta, hogy Michael több volt, mint a bátyja. A helyi médiának azt mondta: „Michael nem csak a bátyám volt. Amikor gyerekek voltunk, ő volt az edzőm és a mentorom is. Szó szerint mindent megtanított a gokartversenyről. Ralf azt mondta: „Lehet, hogy van hét év korkülönbség köztünk, de ő mindig mellettem volt. Együtt versenyeztünk, gyakoroltunk előzési manővereket és mindent, ami számít a motorsportban – mesélte a dailymail-nek.

Arra gondolva, hogy Schumacherék hogyan kezelték Michael pusztító síbalesetét, Ralf azt mondta: „Számomra súlyos élmény volt, de természetesen még inkább a gyerekei számára.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés