ACNEWS

Három tipp, hogyan riaszd el magadtól a férfiakat

Fotó: Pixabay/Andrew Martin
Fotó: Pixabay/Andrew Martin
Az egyedülálló nőket napjainkban sokan megbélyegzik.
Hirdetés
Ad image

Bár az ítélkezők nem tudják, miért nincs a szingli nőknek partnerük, ám azt egyből tudni vélik, hogy karrieristák, nem akarnak gyereket, nem tudnak főzni, harcos feministák, így nem csoda ha egy férfi sem marad meg mellettük.

Pedig az esetek legnagyobb százalékában ez nem így van. Az ember társas lény, ezért a legtöbb szingli szeretne párt találni. Azonban sok nő nem is tudja, hogy valójában ő tehet arról, hogy egy ígéretesnek induló kapcsolatból a férfi egyik pillanatról a másikra kilép. Íme néhány jó tanács, ha szingli akarsz maradni.

Zaklasd fel A megismerkedéskor a férfiak, – és normál esetben a nők is – kellemes élményekre és nyugalomra vágynak. Éppen ezért az első találkozások alkalmával zúdítsd rájuk a problémáid, mert ez elriasztja őket.

Jobb, ha… a gondjaidat egyelőre a családoddal és a barátaiddal beszéled meg, és próbáld te is élvezni az ismerkedés nyújtotta kellemes pillanatokat.

„Figyelj oda arra magadra. Ez azért fontos, mert amit a külvilág felé sugározol, azt vonzod magadhoz.

Beszélj az exeidről. Az első találkozókon így tudod a leghamarabb elijeszteni a férfit. Eleve riasztó konstellációba helyezed a jövőtöket.

Pedig… a kapcsolatok kezdeti szakaszában az lenne a feladat, hogy megismerjétek egymást. Megtaláljátok, mi a közös bennetek, és megtudjátok, van-e esély a közös jövőre építésére. A korábbi kapcsolatok bármilyen konstellációban történő emlegetése nem tesz jót ennek a törekvésnek. Csak, mint írtuk, elijeszted…

Nem tudj várni Erős kézzel irányítsd a kialakulóban lévő kapcsolatot, és egyfolytában kérdésekkel nyaggasd az újdonsült randipartnered. A férfiak ezt egyszerűen ki nem állhatják. Passzolnak.

Inkább… sodródj az árral és várd ki, hogy magától nyíljon meg előtted. Persze ez nem azt jelenti, hogy lábujjhegyen lépkedj körülötte és megvárd, amíg engedélyt ad arra, hogy megszólalj. Beszélgess vele nyugodtan, de ne akarj tőle semmit erőszakosan megtudni.

Erőltesd rá magad a pasira. Hagyd figyelmen kívül a másik fél határait. Bombázd egyfolytában telefonokkal és üzenetekkel. Amennyiben feltettél egy kérdést, és a férfi nem válaszol azonnal, ess neki.

De ha… még gyerekcipőben jár a kapcsolatotok, lehet, hogy még fontolgatja a válaszokat. Az is előfordulhat, hogy az időbeosztása nem teszi lehetővé, hogy egyből válaszoljon. A nők gyakran sokkal cserfesebbek, mint a férfiak, ezért ne magadból indulj ki. Ne legyél türelmetlen, és ne akarj egyfolytában kapcsolatban lenni vele.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés