ACNEWS

15 év börtönt kap a félfejű rapper

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
A rapsztár nemcsak dalokat gyártott a stúdiójában, hanem drogokat is. Nagy árat fizetett ezért a hibáért: fél koponyájával él a gázrobbanás után.
Hirdetés
Ad image

A rapper Dr. Knarf egy haverjával drogot akart gyártani a Köln központjában található hangstúdiójában. A kannabisz növényi anyagából bután hasisolaj előállításához használtak folyékony gázt extrakciós eszközként. Ez levegővel keveredett, a rendkívül robbanékony keverék pedig szétterült és egy hűtőszekrény kapcsoló szikrája miatt meggyulladt. Hatalmas robbanás rázta meg a drogkonyhát. Mindkét zenész súlyosan megsérült a detonáció következtében.

A rappernek 2017 óta mintegy 50 műtéten kell átesnie. A bőrének 40 százaléka – megégett. Kómában fekve több agyvérzést szenvedett, a testének bal oldala lebénult. Ráadásul mivel az agya nagyon feldagadt, míg eszméletlen volt, koponyacsontjainak nagy részét el kellett távolítani. Ezért néz ki úgy, mintha csak fél feje lenne.

A büntetése viszont itt még nem ér véget. Hamarosan vádlottként bíróság elé áll – akár 15 év börtönbüntetés is várhat rá. Dr. Knarf ügyét 2023. október 17-től (összesen négy tárgyalási napot terveznek) a kölni tartományi bíróságon fogják tárgyalni. A vád: nem csekély mennyiségű kábítószerrel való kereskedelem és robbanás gondatlan okozása.

„Félek az ítélettől. Amikor a tükörbe nézek, egy szörnyeteget látok. Életem végéig büntetve vagyok. Óriási hibát követtem el és a baleset miatt lemaradtam a fiam fél gyerekkoráról. És még mindig fizetem az árát” – idézi a rappert a Bild.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés