ACNEWS

Rárobbant a ház Józsi bácsira, válságos az állapota

Illusztráció / Fotó: Pixabay
Illusztráció / Fotó: Pixabay
Az idős, kiskunhalasi asztalos mester sokkot kapott, lángoló ruhában ült, amikor a város főkertésze mentette ki az égő házból.
Hirdetés
Ad image

Előbb egy óriási robbanás rázta meg az alföldi kisváros csendjét, majd felüvöltöttek a tűzoltók és a mentők szirénái. A Fejérföld utcába rohantak, ahol egy 100 négyzetméteres ház felrobbant, és több szoba lángokban állt. Lakóját, a 80 éves nyugdíjas Józsi bácsit a szomszédban dolgozó kertész, G. Viktor mentette meg.

A kertésznek nem volt könnyű dolga, ugyanis a bejárati ajtót a törmelék eltorlaszolta. Ezért az ablakhoz rohant, azon benézve szörnyű látvány fogadta – írta a Dél-Alföld Infó. Odabent az idős férfi mozdulatlanul ült, lángolt a ruhája. A kertész bemászott a szobába, és kihozta a súlyosan megégett férfit, akit aztán a mentőhelikopter válságos állapotban vitt a kórházba. Józsi bácsi életéért ezekben a percekben is küzdenek az orvosok. Állítólag a teste 80 százaléka megégett. A helyiek egy emberként imádkoznak az életéért. Ha fel is épül az idős asztalos mester, segítségre lesz szüksége, hogy visszakapja a régi életét. Ugyanis mindene a lángok martalékává vált. A tüzet állítólag a bojler meghibásodása és robbanása okozta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés