ACNEWS

Meghalt a Thor és a Star Wars sztárja

Fotó: Thor film
Fotó: Thor film
Az északír színész, aki főképp harcosokat játszott pályája során, egy olaszországi forgatás közben került kórházba.
Hirdetés
Ad image

58 éves korában elhunyt Ray Stevenson, az északír színész, aki többek között Volstaggot alakította a Thor-filmekben és a hamarosan induló Star Wars-Ahsoka sorozat egyik főellenségét.

Stevenson képviselői közölték, hogy vasárnap, négy nappal a születésnapja előtt halt meg. A Guardian arról számolt be, hogy hirtelen rosszulléttel kórházba került Ischia szigetén, miközben a Cassino in Ischia című film forgatásán vett részt.

Ray Stevenson az észak-írországi Lisburnben született 1964-ben. Családja nyolcéves korában Angliába költözött. Miután a Bristol Old Vic színházi iskolába járt, és évekig dolgozott a brit televízióban, filmes debütálása Paul Greengrass 1998-as A repülés elmélete című filmjében történt. 2004-ben Antoine Fuqua Artúr királya című filmjében a kerekasztal lovagjaként tűnt fel, néhány évvel később pedig a Disney előtti Marvel-adaptációban, a Punisherben játszotta a főszerepet: War Zone című filmben.

Az 190 centiméteres magasságával tekintélyt parancsoló Stevenson a múlt és a jelen katonáit alakította; egyszer egy interjúban azt mondta: „Azt hiszem, a szívem mélyén egy öreg harcos vagyok”.

Stevensonnak három fia van Elisabetta Caraccia olasz antropológussal, akit a Róma című filmben való munkája során ismert meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés