ACNEWS

Reggelente zokogva ébredt Piros Ildikó

A színésznőt nagyon megviselte a karantén időszaka.

Hirdetés
Ad image

A színésznőt nagyon megviselte a karantén időszaka.

Piros Ildikó már többször is tervezte, hogy visszavonul a színpadi léttől, először akkor, mikor unokái születtek. Végül rájött, hogy a színháztól nehezebb szabadulni, mint ahogy azt elsőre hitte.

„Hetvenéves voltam, amikor elhatároztam, végleg visszavonulok. Korábban a két fiamtól kaptam két unokát, és hetvenévesen újra egyszerre kettőt. Azt mondtam, ez Isten adománya. Végül mégis meggondoltam magam – mesélte a színésznő a Best magazinnak, majd elárulta, a legnehezebb az volt, amikor a járvány miatt kellett otthagynia a munkáját. – De igazából akkor éreztem meg, milyen befejezni egy pályát, amikor a járvány miatt másfél évig otthon ültem. Aztán jött a meghívás a Nemzeti Színháztól az Ők tudják, mi a szerelem egyik főszerepére, és rádöbbentem, milyen csodálatos dolog, hogy valamire készülhetek.”

A színésznő kitért arra is, hogy mennyire megviselte őt a pandémia.

„Nem akartam elhinni, hogy ilyen megtörténhet a világban. Minden reggel öt órakor felriadtam és öttől hétig sírtam. Az egész tavasz így telt, és nem azért, mert 8 előadásom maradt el. A színész érzékeny ember, és bennem így csapódtak le ezek a hónapok. Nem tehettem róla, ömlött a könny a szememből.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés