ACNEWS

Rejtély, hogyan halhatott meg a szombati vihar alatt Angéla

Angéla kapuját csak a tűzoltók tudták kinyitni Fotó: Katasztrófavédelem
Angéla kapuját csak a tűzoltók tudták kinyitni Fotó: Katasztrófavédelem
Az év vihara közben, rejtélyes körülmények között vesztette életét a pesterzsébeti Angéla. Két kutyája volt csak: Bogi és Mackó.
Hirdetés
Ad image

Egy pesterzsébeti férfit a szombaton elvonuló vihar űzött fel a háza tetejére, hogy felmérje ott a károkat. Onnan vette észre a szomszéd udvaron a bokor mellett mozdulatlanul fekvő Angélát. Bár azonnal riasztotta a mentőket, az asszony életét már nem tudták megmenteni. A helyszínre kiérkező orvos megállapította, hogy a nő nagy valószínűséggel természetes halált halt. A szomszédok megdöbbentek Angéla rejtélyes halálán.

„Érdekes egy nő volt, annyit mondhatok. Közelebbről nem ismertük, de rendszeresen láttuk az utcán, néha a kedvenceit sétáltatta, de ha jó kedve volt, arról mindig értesültünk, mert olyankor vidáman énekelt. Angéla jobb, hosszabb életet érdemelt volna. Sajnos csak ennyi jutott neki. Hiányozni fog a különös személyisége” – nyilatkozta a Metropolnak egy helybéli.

Angéla évek óta bérelte azt a családi házat, amelynek kertjében meghalt, és ahol két kutyussal, Bogival és Mackóval élt. A szomszédok értesítették a ház tulajdonosát, és megállapodtak abban, hogy amíg nem rendeződik a két eb sorsa, közösen fognak róluk gondoskodni. A kerítésen keresztül tudnak nekik enni adni. A halál okát majd a boncolás állapíthatja meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés