ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Rejtély, meggyilkolták a kétgyermekes magyar kézilabdás anyát

Fotó: dvsckezilabda.hu
Fotó: dvsckezilabda.hu
Simsik Cinthy holttestét hétfő hajnalban találták meg Nagymegyeren egy családi házban, nevében a gyilkos búcsúlevelet hagyott hátra.
Hirdetés
Ad image

Öt napig tartó keresés után hétfő hajnalban a szlovákiai nagymegyeri családi házában megtalálták Simsik Cynthia, a DVSC egykori kézilabdázója holttestét. A kétgyermekes magyar édesanya nevében vélhetőleg a gyilkosa írt egy búcsúlevelet. Erre gyanakszik az édesapja, Simsik Tibor.

„Az utolsó pillanatig reménykedtünk a feleségemmel, hogy Cinthy épségben előkerül. Egy ötéves kislányt és egy tízéves kisfiút nevelt a legnagyobb szeretetben. Kizártnak tartom, hogy öngyilkos lett – szögezte le az AcNews-nak Cseszák Vince, a tragikus sorsú sportolónő családjának barátja. – Még diákkorából ismerjük őt a feleségemmel, nálunk, a Szent István Sport Egyesületnél kezdett kézilabdázni Az átigazolása után is visszajárt hozzánk. Párkányban meglátogattuk az 50. születésnapját ünneplő édesapját is. A múlt héten olvastam a Facebookon, hogy Cynthia eltűnt, a szlovák rendőrség kutyákkal és drónokkal keresi. Aztán ma jött a tragikus hír.”

Cynthia kedves mosolyát sosem felejtik el a barátai Fotó: DVSC/kezilabda.hu

Túl sok kérdésre nincs válasz

Cseszák Vince és felesége összeomlott Cynthia halálhírét hallva. A házaspár úgy tudja, ugyanabban a nagymegyeri házban találták meg a kétgyermekes sportoló holttestét, ahová az élettársa nem engedte be a polgárőröket. A férfi később a hatóságoknak azt állította, hogy Cynthiát felakasztva találta otthon. Állítja, annyira megijedt, hogy levágta a kötélről a holttestet, majd neylonfóliába tekerte. Hogy miért nem értesítette a hatóságot? Miért kereste Cynthiát az édesapjával együtt? Ezekre a kérdésekre a rendőrök is keresik a választ.

Egy boldog édesanya volt

„Budapesten találkoztam utoljára Cynthivel, amikor a Szent István kézilabda csapata a Vasassal játszott. Büszkén mutatta meg nekünk a két kisgyermekét – emlékezett Cseszák Vince. – Elmegyünk majd a búcsúztatására. De úgy szeretnénk emlékezni rá, ahogy utoljára láttuk őt. Egy boldog, kedves mosolyú édesanya volt, aki imádta a gyermekeit és a barátait.”

Mint a Startitup.sk megírta, Cynthia édesapját, Simsik Tibort a rendőrség telefonon értesítette, hogy holtan találták a lányát. Így derült ki, hogy Cynthi élettelen teste már akkor a homokozó alatti aknában hevert, amikor a barátja azt állította: nem sejti, hogy hol lehet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés