ACNEWS

Átkozott ez a festmény?

Twitter-X
Twitter-X
Egy kislány képe eladó egy dél-angliai város boltjában. A vevők azonban rövid időn belül visszaviszik a festményt. Ez a kép elátkozott, tartják a városka lakói.
Hirdetés
Ad image

A kislány meredten bámul maga elé, rövid barna haja van, piros blúzt visel. A gyermek portréja azonban borzongatja az Anglia déli partján található Saint Leonards-on-Sea egyik boltjának vevőit. A vásárlók rövid idő után már kétszer visszaküldték a festményt. Azt állítják „kísérteties aurája” van.

A bolt eladásait jótékony célokra fordítják, egy alkalmazott azt mondta a médiának, hogy a lány szemei ​​”kísérteties módon követnek téged a szobában”. Egy középkorú férfi adományozta a festményt. Nem sokkal később egy nő megvette, de két nap múlva visszatért a boltba, és visszaadta. „Meg kell szabadulnom ettől a képtől” – mondta egyszerűen.

Ötfontos (6 euro) kedvezménnyel és a „talán elátkozott” kiegészítő megjegyzéssel a portré visszakerült a kirakatba. De a kép hamarosan gazdára talált, nem sokáig. A vevő rövid idő múlva ismét visszatért. Kétségbeesetten és remegő hangon mondta: „Soha többé nem akarom látni azt az átkozott dolgot!” Azt állította, minden elromlott körülötte.

Eddig kilencmillióan látták a képet a Twitteren-X-en, de csak ketten vették meg…

A kirakatban most ez olvashatják az érdeklődők: „Visszajött! Kétszer eladva és kétszer visszaküldve! Elég bátor vagy?”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés