ACNEWS

Rejtélyes hullát találtak a nagymihályi tóban

Illusztráció Fotó: pixabay
Illusztráció Fotó: pixabay
Reggel találtak a holtestre, amely a víz felszínen lebegett. Egy falubéli vette észre.
Hirdetés
Ad image

Zsuzsanna talált rá a holttestre, amely a víz felszínén lebegett. „Közelebbről megnéztem, és láttam a haját” – mondja. A falubéliek szerint az 54 éves Zitát megerőszakolták és a vízbe dobták. Állítólag egy férfihez ment, de nem ért oda.

Zita lakótársa, Erzsébet azt vallotta: „Szeretett inni, de mindig hazajött”.

Az 54 éves nő a végzetes napon egy férfihez ment. „Amikor kihúzták a vízből, észrevették, hogy nincs rajta cipő. És volt valami a nyakába kötve. A melltartóját a földön találták” –  

Zitát néhány évvel ezelőtt vette magához Erzsébet, amikor a nő állítólag a faluban kóborolt. „Nem voltak gyerekei, nem volt férje, így azt csinált, amit akart. Segített nekem, én is segítettem neki, adtam neki egy kis pénzt, hogy vegyen dolgokat, de soha nem gondoltam volna, hogy így fog meghalni. Nagyon szerette a gyerekeimet” – emlékszik vissza Erzsébet.

A vizsgálóorvos boncolást rendelt el.

A tvnoviny.sk újságírói megpróbáltak találkozni azzal a férfival, akivel állítólag utoljára volt együtt, telefonon vették fel vele a kapcsolatot. Azt mondta, hogy csak látásból ismeri Zitát, és soha nem volt vele.

„Mit képzelsz… az életében nem járt nálam. Tegnap este itt volt a rendőrség. Még hazugságvizsgálatot is tudok csinálni” – füstölgött a férfi. Több forrás is megerősítette azonban a lapnak, hogy a nőt korábban látták kijönni a házából.

A szlovák rendőrség alaposan dokumentálta az eset helyszínét. A rendőrség emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást az ügyben. Zita halálának pontos körülményeit vizsgálják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés