ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Rejtélyes módon halt meg mágneshorgászat közben Kimlén a kisfiú

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A rendőrség vizsgálja Kimlénél, a Mosoni-Dunánál mágneshorgászat közben megfulladt, 13 éves kamaszfiú halálának körülményeit.
Hirdetés
Ad image

Rejtély, hogy mágneshorgászat közben miért esett be Kimlénél a Mosoni-Dunába és halt meg Krisztofer, a 13 éves kamaszfiú. A gyereket egy napig eltűntként kereste a hatóság, majd tegnap a vízben megtalálta a holttestét. Annyi bizonyos, hogy a tragikus sorsú kamaszfiú nem egyedül horgászott. Több társa is vele volt a folyóparton, amikor e vízbe esett. Ők hívtak segítséget a felkutatására. Szerdán a mosonmagyaróvári hivatásos és a hédervári, ásványrárói és kimlei önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeztek. Mintegy tizenöt hajó kereste éjfélig, majd a vihar miatt kényszerültek abbahagyni a keresést.

Tegnap a fiút a csuklójára kötött a mágnessel találták meg, azonban kizárt dolog, hogy az rántotta be a vízbe. Felkutatására több hajó, hivatásos és önkéntes tűzoltóegység is indult. Krisztofer holttestét végül csütörtök reggel találta meg egy helybeli – adta hírül a kisalföld.hu. „Csütörtökön nyolc előtt három perccel találtuk meg a Krisztofert, aki felakadt a csáklyánkra” – mesélte Glogovácz Gábor. Aki a társával együtt bukkant a kamaszfiúra nem messze onnan, ahol elmerülhetett.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rejtélyes haláleset miatt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálatot indított.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés