ACNEWS

Rékasi Károly: Ki akartam lépni az életemből, kinéztem a helyszínt, megszerveztem mindent

Rékasi Károlyt nagyon megviselte a 2015-ben történt balesete, a legsötétebb gondolatok is megkísértették.

Hirdetés
Ad image

Rékasi Károlyt nagyon megviselte a 2015-ben történt balesete, a legsötétebb gondolatok is megkísértették.

2015-ben Rékasi Károly kanyarodás közben gázolta el egy autós, Budapesten. A színész az ütközés következtében öt métert repült, súlyos koponyasérülést, valamint a lábán szilánkos töréseket szenvedett, és csak az azonnali operáció mentette meg az életét. Azóta már a 11. műtétjén is átesett, ami remélhetőleg az utolsó volt, hiszen a beavatkozás jól sikerült, és a rehabilitáció után a mankót is eldobhatja hamarosan.

Rékasi nemsokára betölti a 60. életévét, de elmondása szerint utálja ezt az érzést, hiszen minden születésnapja arra emlékezteti, hogy egy évvel kevesebb van hátra. A színész kiemelte: nagyon rosszul élte meg, hogy évekig alkalmatlanná vált mindenre, ami fontos volt.

„A magánélet meghatározó része az életnek, de én a hivatásomat sem voltam képes gyakorolni. Nem tudtam megjegyezni a szövegeket, miközben egy napi sorozatban játszottam. Két évvel a balesetem után, így jutottam el végül ahhoz a gondolathoz, hogy nincs értelme a további létezésemnek. Ki akartam lépni az életemből, kinéztem a helyszínt, megszerveztem mindent” – vallott őszintén a Hot! magazinnak Rékasi.

Mint kiderült, azzal hitegette magát, hogy a felesége, Gerda, illetve a gyerekei elég fiatalok ahhoz, hogy tovább lépjenek, de végül az édesanyja miatt mégis az életet választotta.

„Szegény ember az, akinek csak egy ötlete van, és nekem sikerült felülemelkednem a negatív érzéseken. Nem vagyok hajlandó ölbe tett kézzel arra várni, hogy észrevegye bárki, hogy újra hadra fogható vagyok. Ehhez túl türelmetlen pasas vagyok, ezért most én kopogtatok be a művelődési házakba, s ajánlom magam a nézők szíves figyelmébe. Színházba nem merek bejelentkezni, ahhoz kishitű vagyok, ezt nem merem megtenni” – jegyezte meg azzal kapcsolatban, hogy újra kész-e dolgozni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés