ACNEWS

Rémálom lett Miló Vikiék útjából

A kiváló boksz, kung-fu és karate bajnokunk türelmét igencsak próbára tette a német légitársaság. Egy kutya világbajnokságra utazott az apró ebeivel, és a felszerelésük a versenyhez nem érkezett meg.

Hirdetés
Ad image

A kiváló boksz, kung-fu és karate bajnokunk türelmét igencsak próbára tette a német légitársaság. Egy kutya világbajnokságra utazott az apró ebeivel, és a felszerelésük a versenyhez nem érkezett meg.

Mint arról az AcNews is beszámolt, Miló Viki Madridban járt a Word Dog Show-n. Mikor utoljára beszéltünk a sportolóval, épp lelkendezett a jól sikerült randijáról és, hogy élete teljesen egyensúlyba került. Ami ezután történt, az egy családi vígjátékként is megállná helyét a mozivásznon.

„Egészen Münchenig minden rendben volt, aztán ott írták, hogy késni fog fél órát a repülő. Mikor megérkezett, felülhettünk rá, de 2 és fél órán keresztül nem történt semmi. A pilóta induláskor elnézést kért és cserébe nagyon oda fognak figyelni csomagjainkra, illetve, hogy kiadásnál a gép utasai prioritást élveznek majd. Érkezésünkkor egy fél órát álltunk a csomagkiadónál, mikor közölték, hogy a csomagjaink nem érkeztek meg. Kiraktak egy QR kódot és magunka hagytak minket. A QR alapján kellett magunknak elintézni, online” – mesélte az AcNews-nak dühösen, Viki.

A lányok az egyébként öt és fél órás utat 12 óra alatt tették meg, hála a német nemzeti légitársaság nemtörődömségének, így ahogy megérkeztek, mindent lófuttában és versenytársai segítségével tudtak csak intézni.

„Az 5 és fél órás út nekünk 12 óra lett, onnan rohantunk egy plázába, hogy legalább a fehérneműink legyenek, amíg Madridban vagyunk. Kutyás boltot nem találtam, így csak kutyapelust tudtam venni a versenyző kis hőseimnek” – mesélte az egykori boxolólány, aki minden eshetőségre felkészült, ám a légitársaság még így is keresztül húzta számításait.

„Képzeld el, mindent úgy pakoltam, hogy a kézipoggyászba és az utazóbőröndbe is külön egy-egy szettet mindenből, hiszen hallottam én is a RyanAir-es betliről. Gondoltam, bármi gond lesz, legrosszabb esetben ott a kézipoggyász, abból megcsinálom. Ám a kutyák miatt – holott külön fizetem az ő helyjegyüket is – nem engedték föl a kézipoggyászt. Így mindenünk eltűnt, mire kétségbeesésemben a Facebookon kértem segítséget. Nem volt sem fésűnk, sem samponunk, nem tudtuk felkészíteni a kutyusokat a versenyre, farmban nem mehetek be a ringbe. Azonnal érkezett segítség: egy orosz lány adta kölcsön a ruháját, egy másik lány taxival hozott a szállodámba kutya eledelt, felvezető pórázt, jutalomfalatot. Rengetegen segítettek, elmondhatatlanul hálás vagyok” – mondta a sportoló, majd hozzátette:

„Ma kaptam egy e-mailt, hogy >>talán<< érkezik a csomagunk Budapestre. De, hogy mikor, hol… Arról senki nem beszél”

Viki és barátnője végül minden megpróbáltatás ellenére jól helyt álltak, kutyáik rendkívül jó helyezéseket értek el. Bár érezték a stresszt Viki kutyái, ennek ellenére ketten ezüstérmet szereztek, egy pedig az öt közé jutott a kutya a madridi világbajnokságon.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés