ACNEWS

Rémálom Olaszliszkán: fegyőr ölte meg a gyanútlan Gábort

HA a fegyőr börtönbe is kerül, már nem adhatja vissza Gábor életét - Fotó: RTL
HA a fegyőr börtönbe is kerül, már nem adhatja vissza Gábor életét - Fotó: RTL
Gábor hivatásos katona volt, aki a barátjával hazafelé utazott, ekkor száguldott a kocsijukba egy figyelmetlen sofőr.
Hirdetés
Ad image

A 41 éves törzsőrmester, Hegedűs Gábor Hódmezővásárhelyen szolgált, a feladatai közé többek között az újoncok kiképzése tartozott. Épp a párja, Árgyelán Éva születésnapján történt a tragédia, aki 8 éves kislányával várta haza Gábort. Egy felelőtlen ember döntése miatt a családapa már soha nem térhet haza, nem ölelheti át a gyermeke. A tragikus sorsú törzsőrmestert és katonatársait január 3-án  érte autóbaleset. Egy büntetés-végrehajtásban dolgozó férfi frontálisan száguldott a kocsijukba.

„A katonatársaival, barátaival indult egy nappal korábban Miskolc felé túrázni, ahonnan másnap indultak haza. Még hívott is az induláskor, aztán bekötve elaludt a hátsó ülésen. Nem sokkal később csapódott beléjük a másik autó” – mesélte a Blikknek a könnyeivel küszködve Éva.

A szülinapom volt aznap… – folytatta a gyászoló édesanya. – Miután nem értem el telefonon, hívtam az autót vezető barátját, aki ekkor mondta, hogy balesetet szenvedtek, próbálta Gábort újraéleszteni, de nem járt sikerrel. A mentők végül bevitték a páromat a kórházba, azonnal indulni akartam hozzá, hiszen bíztam, reménykedtem abban, hogy a szakembereknek sikerül őt visszahozni az életbe, de nem sokra rá már a halálhírét közölték. Még most sem akarom elhinni, néha még mindig várom, hogy hívjon telefonon. Minden éjszaka próbálom végiggondolni, hogy mi és hogyan történt, de nem jövök rá. Még csak elbúcsúzni sem tudtam tőle.„

Gábor és Éva 23 évig volt egy pár. Battonyán nevelték a 8 esztendős kislányukat. A gyermek nagyon apás volt, még ő sem igazán fogta fel a veszteséget. Az ügyben a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt nyomoz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés