ACNEWS

Rémálom Ongán: megszólalt a tapétavágóval elrabolt nő

Mélyen megrázta a sajószentpéteri szomszédokat a tragédia /fotó: MTI
Mélyen megrázta a sajószentpéteri szomszédokat a tragédia /fotó: MTI
Exe előbb halálosan megfenyegette volt barátnőjét, majd a hajánál húzta végig a szántóföldön. A rendőrök mentették meg az életét.
Hirdetés
Ad image

Még mindig az átélt események hatása alatt áll az a Tompa Mihály utcában élő nő, akit volt barátja elrabolt. A férfi azzal ment el hozzá, hogy kifizeti a kocsijában okozott kárt. De ez eszébe sem volt.

Helyette a nő oldalához nyomta a tapétavágókést, így kényszerítve, hogy Sajóhídvégre menjenek. Csakhogy útközben az autójukból kifogyott a benzin, emiatt félre kellett állniuk.

„Folyamatosan zaklatott, nem hagyott békén, fenyegetőzött, hogy meg fog ölni” – idézte fel az előzményeket a Tényeknek az ongai nő.  – Kihúzta a szikét a zsebéből, akkor tudtam, hogy itt nem pénzről lesz szó… Igazából azt nem tudom, hogy a mentősök hogy értek oda. Akkor ugrottam ki a kocsiból, és beszaladtam a mentőautóba, és kértem segítséget.”

A felbőszült támadó még itt sem adta fel. Megzsarolta a mentősöket, hogy öngyilkos lesz, ha nem engedik el a nőt. Miután a mentők eleget tettek a kérésének, riasztották a rendőrséget. Közben a férfi a hajánál húzta végig a szerencsétlen lányt a szántóföldön.

A bíróság letartóztatta a támadót, mert fennállhat a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye.

„Rémálom, hogy ilyesmi megtörténhet a falunkban. Mélyen elítélem azt a férfit, aki a hajánál fogva vonszolta a volt párját” – nyilatkozta az AcNews-nak a boltosnő, aki a megtámadott nő szomszédja. Kérte, hogy ne írjuk le a nevét.

„A férfi cselekménye – bizonyítottság esetén – alkalmas lehet felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megállapítására” – nyilatkozta a Tényeknek Majoros Tünde szóvivő Miskolci Törvényszék szóvivője.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés