ACNEWS

Kivégeztek három amerikai szörföst Mexikóban

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
A gyilkosok a két testvért és a barátjukat fejbe lőtték, majd bedobták a holttestüket a kútba, egy negyedik hulla mellé.
Hirdetés
Ad image

A 30 és 33 éves ausztrál testvérpát, Jake és Callum Robinson, valamint amerikai barátjuk, a 30 éves Jack Carter Rhoad szörfözni ment Ensenadába. Azonban  április 27-én eltűntek. Holttestükre egy négy méter mély kút alján találták meg, mindhármukat főbe lőtték, írta a telex a BBC alapján. A hatóságok vasárnap megerősítették, hogy a három eltűnt turista tetemét egy kútban találták meg. Gyilkosaikat már őrizetbe is vették. Úgy vélik a nyomozók, hogy a turistákat megtámadták, amikor megpróbálták meghiúsítani pickupjuk ellopását. Az államügyész szerint a támadók az autó kerekeit akarták.  Amikor a turisták ellenálltak, egyszerűen lelőtték őket.

Kiderült: a holttesteket egy 4 méter mély kútban találták meg, pár kilométerre a támadás helyszínétől, Santo Tomás városában. Egy negyedik holttestet is találtak a kútban, de az már régebb óta ott volt. Nincs köze ehhez az ügyhöz. Viszont megtalálták a bűncselekmény helyszínéhez közel az elhagyott sátrakat, egy leégett fehér pickupot és az egyik áldozat telefonját. A hírre már meg is érkeztek Mexikóba a rokonok. Amennyiben azonosítják az áldozatokat, nem lesz szükség DNS-vizsgálatokra.

Egyébként a mexikói Baja Californiában a helyi drogbandák folyamatosan háborút vívnak egymással. Az amerikai-mexikói határtól mintegy 120 kilométerre délre fekvő, szörfparadicsomként ismert Ensenada környéke azonban biztonságosabbnak számít, és rengeteg kaliforniai turista látogatja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés