ACNEWS

Rendőrök vitték el a részeg orvost a sürgősségiről

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Erős alkoholszag érződött a rendelőben, és az orvos viselkedése is gyanús volt.
Hirdetés
Ad image

Egy pácienseknek feltűnt, hogy valami nagyon nincs rendben a nagykürtösi kórház sürgősségi osztályán szolgálatot teljesítő orvossal. Miután az egyik női beteggel arrogánsan viselkedett az orvos, akiből alkoholszag áradt, a hölgy értesítette a rendőrséget. Erről számolt be a parameter.sk.

Az orvos szervezetében 1,31 ezrelék alkohol szintet mutatott a műszer, amikor a kiérkező rendőrök megszondáztatták. Ezután az 50 éves férfit őrizetbe vették és függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés miatt eljárást indítottak ellene.

Nem ez volt az első ilyen eset.

Korábban a zsolnai kórházból is vittek már el egy ügyeletes orvost, mert ittas volt. Akkor ugyancsak a pácienseknek tűnt fel az állapota, többek között az, hogy nehezen forog a doktor úr nyelve. Mivel részegen dolgozott, az orvosnak akkor azonnali hatállyal felmondott a kórház.

Két éve igazoltatás közben bukott le egy erősen ittas orvos. Ez már itthon, Egerben történt. Olyan részeg volt, hogy a rendőröknek kellett kisegíteni a járműből. Az alkoholszondát nem akarta megfújni, és megtagadta az együttműködést. A rendőröket tanulatlan bunkónak, butának nevezte, a kórházba szállításkor pedig az egyik fiatal rendőrnőnek tett ízléstelen ajánlatokat. Ellene több büntetőeljárás is indult – közölte az nlc-hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés