ACNEWS

5 éves kislányra zuhant a vadászrepülő – VIDEÓ

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Meghalt egy ötéves kislány, amikor a család autójára zuhant egy vadászrepülő Torinóban. A gépek légiparádéra gyakoroltak.
Hirdetés
Ad image

Az olasz légierő közölte, hogy a baleset okát vizsgálják, de az egyik feltételezés szerint a gépet felszállás közben madárcsapás érte. A helyi ügyészség is vizsgálódik.

Egy 5 éves kislány és családja egy autóban utazott az északi Torino városához közeli repülőtér kerítésének közelében, amikor a repülőgép hétvégén lezuhant, lángra lobbant és áttörte a repülőtér kerítését.

A kislány édesanyja és idősebb testvére kórházban maradt égési sérülések miatt, míg az apát vasárnap hazaengedték – közölték kórházi tisztviselők.

A balesetről készült videón kilenc repülőgép látható két szoros V-alakzatban. A felvételen látható, ahogy a pilóta – akit Oscar Del Do őrnagyként azonosítottak – ejtőernyővel katapultál röviddel a becsapódás előtt. Égési sérüléseket szenvedett.

A Frecce Tricolori század, Olaszország elsőszámú akrobata pilótákból álló csapata az olasz légierő 100. évfordulója alkalmából szervezett események részeként vasárnapra tervezett légi bemutatóra készült – számolt be róla a Telegraph.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés