ACNEWS

Kidobtak két utast a repülőből, mert nem akartak hányásba ülni

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Az Air Canada pilóta megfenyegette az utasokat: vagy "repülnek" vagy leülnek a hányással tarkított helyükre.
Hirdetés
Ad image

Susan Benson, aki a Las Vegas-Montreal járaton utazott, elmondta, hogy a pilóta figyelmeztette a méltatlankodó utasokat, hogy felkerülnek a repüléstilalmi listára, ha továbbra is panaszkodnak. Hozzátette, hogy a személyzet parfümmel és kávédarálékkal próbálta elfedni a hányás szagot.

„Először nem tudtuk, mi a probléma” – írta Benson, az egyik utas a Facebookon.

„Kiderült, hogy az előző járaton az egyik utas kidobta a taccsot. A légiutas-kísérő ugyan elnézést kért, de aztán arról magyarázott, hogy a járat tele van. A személyzet kávéőrleményt helyezett az ülés alá és parfümöt fújt rá, de az ülés és a biztonsági öv nedves volt, és még mindig látható volt a hányás maradványa.”

Benson asszony ezek után arról is beszámolt, hogy a pilóta néhány perces oda-vissza szólogatás után kijött a pilótafülkéből. Az utasoknak azt mondták, hogy „vagy elhagyják a gépet… és saját költségükön szereznek új repülőjegyet, vagy a biztonságiak kikísérik őket, és felkerülnek a repüléstilalmi listára”. Ezután a biztonságiak kikísérték őket – írja a BBC.

Az Air Canada a történtek után azt mondta, hogy az utasok nyilvánvalóan nem kapták meg azt az ellátási színvonalat, amelyhez joguk lett volna. Illetve felülvizsgálja ezt a súlyos ügyet, mert nem követték megfelelően a működési eljárásokat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés