ACNEWS

A repülőtéren amputálták a lábát egy utazó nőnek

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Helyben amputálni kellett egy nő lábát egy thaiföldi repülőtéren, miután beszorult egy mozgójárdába.
Hirdetés
Ad image

Az 57 éves thaiföldi utasnak a bangkoki Don Mueang repülőtérről Nakhon Si Thammarat tartományba tartó reggeli járatra kellett volna felszállnia, amikor a 2-es terminálon a meszorult a lába a mozgójárdába. A helyi orvosoknak végül térd fölött el kellett távolítaniuk a bal lábát – értesült a Guardian.

Elmondta, hogy a repülőtér teljes mértékben vállalja a nő orvosi költségeit, és nyitott a tárgyalásokra az egyéb kártérítésekről. A kórház orvosi csapata később elmondta, hogy nem tudják visszavarrni a lábát, de a nő kérte, hogy szállítsák át egy másik kórházba, hogy megvizsgálják a lehetőséget.

Az interneten megosztott képek azt mutatták, hogy a nő lábának alsó része szorult be a járda végén lévő öv alá.

 „A Don Mueang nemzetközi repülőtér nevében szeretném kifejezni legmélyebb részvétemet a baleset miatt. Szeretném hangsúlyozni, hogy gondoskodni fogunk arról, hogy ilyen baleset többé ne fordulhasson elő” – mondta a repülőtéri igazgató.

A bőrönd kerekeit a szalag alatt találták meg, de nem volt világos, hogy ez hogyan kapcsolódhatott a balesethez. A repülőtéren a mozgójárdákat naponta ellenőrzik, és havonta további ellenőrzéseket végeznek. A mozgójárdát lezárták, és jelenleg egy mérnökcsoport vizsgálja, hogy megállapítsák az incidens okát.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés