ACNEWS

Retteg a királyi ház – Ez derült ki a botrányos brit hercegről

Fotó: Titanic Belfast
Fotó: Titanic Belfast
Folyamatosan ketyegő bomba a néhai II. Erzsébet királynő középső fia.
Hirdetés
Ad image

Azt hihettük, már lecsengett a szexuális zaklatással kapcsolatos botrány András herceg körül. Nemrégiben viszont kiderült, hogy egy amerikai dokumentumfilm készül András herceg titkai címmel, ami további problémákhoz vezethet. „Csak a származása mentette meg attól, hogy az FBI ne vizsgálódjon tovább pedofil barátjához, Jeffrey Epsteinhez fűződő kapcsolatai miatt” – állítja egy amerikai ügyvéd.

Az öt Epstein-áldozatot és egy tanút képviselő, Lisa Bloom, világossá tette véleményét az András herceg titkai címet viselő, most készülő amerikai dokumentumfilmben. Azt állítja, hogy „a legmagasabb szinten” döntöttek úgy, hogy nem járnak utána Virginia Giuffre ügyének – aki tinédzserként találkozott a herceggel –, amikor nemi erőszak és szexuális zaklatás vádjával perelte be 2021-ben a herceget. A brit királyi ház tagja – egy peren kívüli egyezség eredményeképpen – 2022. februárjában egy meg nem nevezett összeget fizetett Giuffre-nak, és jelentős adományt utalt a nő jótékonysági szervezetének, de nem ismerte el felelősségét az ügyben.

Az ügyvédnő a dokumentumfilmben „elképesztően arrogánsnak” nevezte András herceg azon döntését, hogy három hónappal Epstein börtönben elkövetett ‘öngyilkossága’ után a Newsnight című műsorban nyilatkozott – írja a Mirror.

Hozzátette: „Biztosan azt gondolta: mindenki látni fogja, milyen csodálatos vagyok”. Lisa Bloom kiemelte, ha a herceget annak idején bűnösnek találják, sok évre börtönbe kerülhetett volna. Véleménye szerint az interjú pedig felhasználható lett volna a bíróságon, hiszen András herceg olyan állításokat tett, amelyeket vélhetőleg meg tudtak volna cáfolni.

Bloom azt mondta: „Az FBI egyértelműen úgy döntött, hogy nem fogja üldözni a herceget. Ezt a döntést a legmagasabb szinten kellett meghozni. András hercegről beszélünk: ez egy diplomáciai kérdés volt? Amerika nem akart problémás kapcsolatot az Egyesült Királysággal? Lehetséges…”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés