17 éve hunyt el Cserháti Zsuzsa – Még mindig nem készült el a legendás énekesnő sírköve

Pataki József 2020.07.23. Rivalda

17 éve hunyt el Cserháti Zsuzsa – Még mindig nem készült el a legendás énekesnő sírköve

Hihetetlen, hogy 17 éve már annak, hogy a legendás énekesnő elhunyt. Fogadott lánya, Fehér Adrienn nyilatkozott az évforduló kapcsán az AcNewsnak, és elárulta: nem csak ilyenkor gondol példaképére, barátjára, de a mai különösen nehéz: Cserhátit kell énekelnie egy temetésen, éppen ezen a napon.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

A könnyűzene egyik legmeghatározóbb alakja volt, mégis az utolsó éveiben depresszióval küzdött, mely végül felemésztette őt. Az énekesnő 2003. július 23-i halála az egész országot megdöbbentette…

Talán Fehér Adrienn, a fogadott lánya volt az, aki az utolsó időszakában a legtöbb időt töltötte vele, de ennek már 17 éve. A tragikus évfordulón az AcNews vele emlékezett a legendás énekesnőre.

„Az a furcsa, hogy pont a mai napon van Kun Zsuzsa temetése (Az RTL Klub Reggeli című műsorának szülőanyja, rendezője), aki szintén azon emberek közé tartozott, akik rengeteg lehetőséget adtak nekem. A szegedi búcsúztatóján, ahová épp tartok, pedig pont egy Cserháti Zsuzsa dalt fogok előadni, a Holdfolyó című számát. Egyébként is nehéz szokott nekem lenni ez a nap, de most ismét egy erős bástyától kell búcsúznom. Mindkét Zsuzsa hiánya átlengi az életünket, mind emberként, mind pedig szakmailag” – kezdte az AcNewsnak Fehér Adrienn, aki amikor útmutatásra van szüksége, vagy nyugalomra, azt a temető dermesztő csöndjében találja meg.

„Ma ugyan nem, de a héten valamikor biztosan kilátogatok Zsuzsa sírjához. Az édesapám nyughelye is a közelében van. Amikor támpontra van szükségem az életemben, a temető csendje és az emlékezés mindig valahogy nagy segítség. Úgy érzem, ők felülről figyelnek és segítenek rendezni a dolgaimat – folytatta lapunknak az énekesnő, akitől azt is megtudtuk, hogy Cserháti Zsuzsa sírköve még mindig nem készült el. – Ez a sírkő kérdés mindenkinek nagy problémája, még nem készült el. Egy ideje már szerveződik, de a vírussal kapcsolatos dolgok lelassították a folyamatot. Krasznai László fogja a kezében a dolgot, ő az, aki nagyon sokat dolgozik ebben az ügyben, és próbálja összekötni a szereplőket. Reméljük, mihamarabb elkészül.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT