4 millió kártérítést követel Zalatnay Sarolta ügyvédje!

AC News 2017.01.17. Rivalda

4 millió kártérítést követel Zalatnay Sarolta ügyvédje!

Tovább folytatódik Cini kálváriája, ugyanis a novemberi bordatörése után beperelték azt az üzletet, amely nem biztosította a csúszásmentes közlekedést a vásárlók által használt lépcsőn. Az énekesnő, most az ügyvédjével megjelölt egy pontos kártérítési összeget, hiszen a gyógyulás ideje alatt több fellépési lehetőségtől is elesett.

hbs(400x300)

Szörnyű napokat élt át Zalatnay Sarolta novemberben. Történt ugyanis, hogy Érden, egy bevásárlás alkalmával az énekesnő a csomagjaival tartott a kocsi felé, majd megcsúszott a Stop Shop lépcsőjén, és hatalmasat zuhant. Az esés következtében hat bordája is eltörött, és a mentők vitték azonnal kórházba, ahol aztán több napig is benntartották. Így persze rengeteg fellépési lehetőségtől esett el az amúgy is anyagi nehézségekkel küzdő énekesnő. Cini azóta szerencsére meggyógyult, de a történetnek itt még koránt sincs vége!

Zalatnay Sarolta kártérítést követel attól az üzlettől, melynek a lépcsőjén csúszott el, ugyanis a törvény szerint a Stop Shopnak lett volna feladata járhatóvá tenni az előtte álló területet. Minderről lapunknak Cini ügyvédje számolt be.

„Volt már levélváltás köztem és a shopping center üzemeltetője között, de ők egyelőre hárítanak. Én a síkosítás mentesítés hiányára hivatkozom, ami ugye egy alapvető szabály minden, a köz számára nagyobb létszámú személyek által megközelíthető helyeknél. Ez egy kormányrendelet, csakúgy, mint például amikor lesózzák a buszmegállókat”- kezdte az AcNews-nak Dr. Lichy József ügyvéd.

„Amikor Zalatnay Sarolta elcsúszott, egy mentőkocsi vitte kórházba, ahol több napig is benntartották, emiatt pedig sok fellépési lehetőségtől elesett. Ezt persze vitatja az üzlet, és azt mondják, hogy megbotlott, nem pedig csúszott. Persze vannak tanúink a történtekre, így bizonyítani is tudjuk az igazunkat. Egyelőre 4 millió forint kártérítést követelünk a cégtől, ami egy reális összeg, de meglátjuk mi lesz a továbbiakban”- árulta el megkeresésünkre az ügyvéd.

(Cikkünk nemsokára frissül, ugyanis nálunk olvashatják majd először, mit is válaszolt az ügyvéd megkeresésére a Stop Shop!)

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)