400 rászorulónak oszt ételt Gáspár Bea – „Sok jó dolgot kaptam „odafentről”, szeretném ezt önzetlenül törleszteni”

Soltész Mónika 2019.11.19. Rivalda

400 rászorulónak oszt ételt Gáspár Bea – „Sok jó dolgot kaptam „odafentről”, szeretném ezt önzetlenül törleszteni”

Gáspár Bea megható kezdeményezésbe fogott. December elsején jótékonysági főzést rendez, és 400 rászorulónak osztanak ételt. A népszerű háziasszony az AcNewsnak őszintén elárulta, komoly oka volt döntésének, egyrészt anyagilag is megteheti már, másrészt a sok jóért, amit kapott, szeretne önzetlenül törleszteni.
 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

December elsején a BOOOK Kiadó közreműködésével jótékonysági főzést rendez Gáspár Bea. Lapunknak elárulta, miért döntött úgy, hogy 400 rászorulónak oszt ételt.

„A kezdeményezés ötlete onnan indult ki, hogy most már anyagilag is megtehetem, hogy másokon tudjak segíteni. De a nyomós oka főképp az volt, mivel ebben az évben már nagyon sok jó dolgot kaptam „odafentről”, szeretném ezt önzetlenül törleszteni, és olyan embereken segíteni, akik igazán rászorulnak” – kezdte lapunknak Bea, aki azt is elárulta, milyen menüvel készült az ételosztásra.

„A gulyáslevest foszlós kakaós kalács követi majd, illetve mindenki kap majd forró teát is. Mivel négyszáz főről beszélünk, mindenképpen olyan levest szerettem volna főzni, ami egyrészt tipikus magyar étel, másrészt a hidegben mindenkinek jól esik egy tányér forró gulyás, arról nem is beszélve, hogy igen laktatós, tele lesz hússal és zöldségekkel. Minél nagyobb mennyiségben készíti az ember, annál finomabb. Ehhez kenyeret is osztunk majd, és hogy a leves után ne legyen senkinek sem hiányérzete, a sütemény sem marad ki a menüből” – árulta el A Konyhafőnök VIP korábbi évadának nyertese, akinek

„Jövő héten megyek el megvásárolni az alapanyagokat, majd felviszem a helyszínre, ott pedig lesz egy szakács is a segítségemre, illetve a családom és a barátaim is osztani fogják az ételt. Nem utolsósorban a Baptista szeretetszolgálat is részt vesz az eseményen” – mondta Bea, akinek nemrég jelent meg a gyönyörű szakácskönyve a BOOOK Kiadó gondozásában, akik itt sem hagyják magára a háziasszonyt, ugyanis ők adják a helyszínt és a már említett szakácsot a kezdeményezéshez.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT