42 ezer forint Nagy Feró nyugdíja – „Nem azért bohóckodom a tévében, mert szeretek”

AC News 2017.03.23. Rivalda

42 ezer forint Nagy Feró nyugdíja – „Nem azért bohóckodom a tévében, mert szeretek”

Demjén Rózsi mellett sok ismert zenész kap ma Magyarországon döbbenetesen alacsony nyugdíjat - többek között Nagy Feró is. A Beatrice frontembere azonban nem panaszkodik. Az AcNews-nak elmesélte, hogy gőzerővel készül a nyárra, 60 fellépés áll előtte, és elmondása szerint nem áll le: a sírig tervez zenélni!

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Én igazából ugyanabban a helyzetben vagyok, amiben Demjén Rózsi. Nagyon kicsi a nyugdíjunk, hiába kezdtük el magyarázni, hogy jó volna, hogy ha valamit kapnánk, de igazából nincs mit tenni. Nem is annyira énrólam van szó, sem Rózsiról, hanem inkább azokat a zenészeket sajnáljuk, akik valami folytán ma már nem tudnak fellépni, és kénytelenek a nevetségesen alacsony nyugdíjukból megélni”- kezdte lapunknak az X- Faktor egykori mentora, akinek a nyugdíja szintén alig haladja meg a 40 ezer forintot.

„Nekem konkrétan 42 ezer forint a nyugdíjam. De nem panaszkodom, mert én nem abból élek. Szerencsére ad nekem az Isten erőt, hogy dolgozhassak”- magyarázta Feró, aki 71 évesen is kirobbanó formában van.

„Sok helyre hívnak fellépni, és tévés szerepléseim is vannak. Bár nekem most éppen nem ezekre van szükségem. Inkább élőben szeretnék zenélni, és nem a tévében bohóckodni valami buta showműsorban. Nem hiszem, hogy nekem ez lenne az életem értelme, nem is azért csinálom, mert nagyon szeretem. Én zenélni szeretnék: Rock & Rollt!”- fejtette ki az énekes, aki a zenekarával határon innen és határon túl is turnézik majd a nyár folyamán. „Én most így nagyon jól érzem magam. Készülünk a nyárra a zenekarommal. Írtunk most egy csomó új nótát. Úgy néz ki, olyan 60 körül lesz a koncertjeink száma, a fővárosban és vidéken is, ahol nagyon sok falunapon, illetve városnapon fogunk fellépni. Ráadásul Erdélyben és a Felvidéken is ott leszünk majd egy több helyszínen is”- avatta be terveibe az AcNews-t a zenészlegenda.

 

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT