75 évesen is karatézik Harsányi Gábor

Pataki József 2020.06.15. Rivalda

75 évesen is karatézik Harsányi Gábor

A színművész ma ünnepli a születésnapját, ennek apropóján pedig elárulta, hogy mivel tartja magát ilyen jó formában. Mint mondta, esze ágában sincs hátradőlni, tele van tervekkel, munkával és még a Facebook adatlapját is maga kezeli.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Ma töltötte be a 75. életévét Harsányi Gábor kétszeres Jászai Mari-díjas és érdemes művész. A híresség viszont azt mondja, csupán 57 évesnek tartja magát. Ezért igen sokat is tesz, folyamatosan dolgozik, nem áll le egy percre sem, ráadásul különleges módszerrel tartja formában magát.

„Van egy kis hobbim, a karate. Egydanos fekete öves vagyok. A formagyakorlatok nagyon jó kondiban tartanak, bár most a karantén alatt felszedtem pár kilót, hamar le fogom adni, ha visszaáll minden. Volt már rá példa, hogy éles helyzetben kellett alkalmaznom ezt a harcművészetet, de nálam a karate nem a verekedésről szól. Sokkal inkább a test és elme egészségéről, a meditációról, és az önfegyelemről” – árulta el az AcNewsnak a születésnapos, majd kitért arra is, hogy ünnepli meg ezt a jeles napot.

„Jó erőben érzem magam. Nem hagyom el magam, az idős kor csak egy állapot. Most van egy gyors szinkronmunkám, utána pedig megyek a gyerekekkel és a családdal ünnepelni egy vendéglőbe. Rengeteg felköszöntést kaptam már. A Facebookos oldalamon - Harsányi Gábor színművész oldala- egy videó is van, amiben a 2000-ben alapított színiiskolám növendékei köszöntenek fel.

„Az iskolát egyébként most Melinda lányom viszi, nagyszerűen csinálja. Néha én is ránézek a gyerekekre, besegítek. Itt nem elsősorban színészeket képzünk, hanem az életre tanítjuk a fiatalokat.”

És ha már szóba került Harsányi Gábor oldala, kitűnően bizonyítja, hogy mennyire halad a korral az, hogy ő maga kezeli 75 évesen is az oldalát, és tartja a kapcsolatot rajongóival.

„A járvány alatt kezdtem el foglalkozni a profilommal, és vettem fel újra a kapcsolatot a rajongóimmal. Nagyon szépen jön is fel, sok-sok ezer követővel, és ez nagyon jól esik nekem. Nemrég írtam egy könnyű kis dalt is ’120 évig fogunk élni’ címmel, ami arról szól, hogy maradunk erősek a karantén alatt is. 427 ezer ember kattintott rá idáig. Ebből is látszik, hogy mennyire szeretne már mindenki visszatérni a normális kerékvágásba” – mondta lapunknak a népszerű művész.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT