77 éves lett, de ötvennek érzi magát Fodor Zsóka – „Az emberek szeretete tart fiatalon!”

Pataki József 2019.05.28. Rivalda

77 éves lett, de ötvennek érzi magát Fodor Zsóka – „Az emberek szeretete tart fiatalon!”

Ma ünnepli születésnapját Fodor Zsóka, és ahogy az lenni szokott, megállás nélkül csörög a telefonja. A színésznő már több napja bulizik a barátai körében, hiszen igencsak szép számot élt meg, de az idő vasfogát egy percig sem érzi magán.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Betöltötte a 77. életévét ma Fodor Zsóka, az ország egyik legnépszerűbb színésznője. Ez alkalomból köszöntöttük fel, és mint mindig, vidám hangon fogadta megkeresésünket.

„Nagyon szépen köszönöm. Jól esik, hogy felköszöntenek. Be kell vallanom, egy perc nyugtom sincs ma. Egész nap csak csörög a telefonom” – kezdte nevetve az AcNews-nak a Barátok Közt Magdi anyusa, majd elárulta azt is, hogyan telnek mostanában a napjai.

„Ma már volt nálam egy nagy csokor virággal Pécs polgármestere is, egy tévés stáb is nemrég ment el itthonról. Tegnap a Bagolyvárban ünnepeltem a barátaimmal, pár hete Csongrádi Kata művésznővel ültük meg közösen születésnapunkat, ma délután pedig Moravecz Levente második feleségével fogok tenni egy sétát, és beülünk majd valahova” – ecsetelte boldogan programját a színésznő, aki egyáltalán nem érzi magán a kort.

„Lélekben 50 évesnek érzem magam! Amikor megtudják az emberek, hogy mennyi vagyok, igazából mindig rácsodálkoznak. Hát ez van. Jól tartom magam. Az emberek szeretete tart fiatalon. De most már elköszönök, mert megint csenget egy kedves ismerősöm a másik vonalon. Köszönöm, hogy hívtak” – búcsúzott lapunktól Fodor Zsóka, majd sietve fogadta a következő hívást.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)