8 milliárdot osztott szét Dopeman cége!

2017.09.14. Rivalda

8 milliárdot osztott szét Dopeman cége!

Dopeman nemrég az ingatlan, és hajbiznisz mellett belevágott a hitelügyekbe is. A weboldalán böngészve azonban egy érdekes szövegre bukkantunk. A hirdetés szerint a cége már több, mint 8 milliárd forintot osztott szét idáig. De hogy is van ez? A rapper az AcNews-nak árulta el a turpisságot.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Több mint 1500 elégedett ügyfél, több mint 8 Milliárd Forint hitel kihelyezés.”- ez a szöveg olvasható azon a weboldalon, mely Dopeman hitelügyintéző cégét hirdeti. A hatalmas összegről a rappert kérdeztük.

„Ezt úgy kell érteni, hogy a cég 14 éves története folyamán már több, mint 8 milliárd forintnál tartunk. Egy nagyon komoly hitelügyintézővel vagyunk összekötve. Ez a cég, már 14 éve működik, és 2-3 évvel ezelőtt kezdett el az én nevemen futni” - kezdte lapunknak Dopeman.

„Rengeteg pénz ez, és büszkék vagyunk erre az eredményre. Az emberek többsége nem tudja, hogyan kell végigvinni egy hitelügyintézési folyamatot, és mi ebben segítünk nekik. Mindig megtaláljuk a kiskapukat. Egyfajta guruként működök. Nagyon jó tanácsadó és brandépítő vagyok, amit az üzlettársammal jól tudunk kamatoztatni. Főképp a PR és marketinggel foglalkozom, illetve a kezdeti szűrésekkel. Élvezem ezt a munkát, bár pont mostanában kellett felvenni még egy embert, mert ha valaki időpontot kérne tőlem, azzal legközelebb már csak decemberben tudnék foglalkozni. Nagyon sok ügyfelünk van, aminek nagyon örülök, hiszen szeretek segíteni az embereken. Ha nekem jó, akkor másnak miért ne lehetne ugyanúgy jó dolga?” - magyarázta nekünk Dopeman, aki hozzátette: a lehető legkorrektebb szolgáltatást nyújtja mindenkinek.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT