A házasságáról árult el elképesztő titkokat a Sztárban Sztár győztese

2017.11.13. Rivalda

A házasságáról árult el elképesztő titkokat a Sztárban Sztár győztese

Horváth Tamás a legjobb barátját vette feleségül, ezért is megy vele tökéletesen a közös munka. A Sztárban Sztár győztese egyébként jó előre kijelentette, hogy ő nyeri meg a versenyt, amiért sokan kinevették. Aztán neki lett igaza, amit egyébként nevelt fia biztatásának is köszönhet.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Tamás évekkel ezelőtt a Csillag születikben tűnt fel. A műsor nem hozta meg számára a kirobbanó sikert, de ő nem adta fel, inkább tovább küzdött a céljaiért. Mára beért előadóművész lett, amit az is bizonyít, hogy ő nyerte a Sztárban Sztár legújabb szériáját. Tamás egyébként már jó előre kijelentette, hogy első helyezést fog elérni.
„Ha valamibe belekezdek, azt teljes mell- és vállszélességgel csinálom. Maximalista vagyok, ezért én szeretnék nyerni” – mondta korábban és nem tagadja: az, hogy a karrierje egy ideje felfelé ível, azt a feleségének is köszönheti.
„Öt évvel ezelőtt első látásra beleszerettem. Ő egy kicsit nehezebben vett észre engem, mert akkoriban mindketten párkapcsolatban éltünk. Amikor aztán szakítottunk, egymásra találtunk” – árulta el az énekes a Sztár Limonádé magazinnak adott interjújában. Szerinte azért is működik jól a kapcsolatuk, mert nem csak házasok, hanem barátok, sőt munkatársak is. Tamást ugyanis az asszony menedzseli.A fiatal énekes egyáltalán nem bánja, hogy a hitvesével együtt egy nevelt fiút is kapott.
„Dávidka a feleségem első kapcsolatából született. De ha még lehet szeretni gyermeket a világon a párom után, akkor őt igen, és ez kölcsönös. Rendkívül jó a kapcsolatunk, és ahogy egy apuka szeretheti a fiát, én pontosan úgy imádom. Amikor beleszerettem Andiba, máris úgy gondoltam, hogy ő egy egész Dávidkával, egy csomag” – mesélte Horváth Tamás.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)