A Kihívók sztárja elveszítette egyetlen támaszát – Bogi: Nagyon összetörtem!

2020.04.17. Rivalda

A Kihívók sztárja elveszítette egyetlen támaszát – Bogi: Nagyon összetörtem!

Váratlan fordulatot hozott az Exatlon Hungary 2020 ma esti párbaja, ahol a Kihívók újonca, Herceg Alex legyőzte a versenyben már veteránnak számító Deres Ádámot. Hogy ki küzdjön meg a biztos párbajozóval, ismét Besenyei Boginak kellett kimondania. A kékek legjobb női versenyzője akkor még nem gondolta, hogy éppen azt az embert veszíti el, aki az egyetlen támasza volt a versenyben. Most már csak az a kérdés, a lelki sokk milyen hatással lesz a csinos atléta teljesítményére… Bogi az AcNewsnak nyilatkozott a benne kavargó érzésekről.

 

 

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Újabb nehéz heten vannak túl az Exatlon Hungary 2020 versenyzői. Miután a csütörtöki végjátékot még ha szoros küzdelemben is, de a Bajnokok nyerték, így a Kihívók csapatából két férfi versenyzőnek kellett párbajoznia. Mivel a statisztika szerint az újonc Herceg Alex volt a biztos résztvevő, a legjobb női játékosnak, Besenyei Boginak iszonyatosan nehéz döntést kellett meghoznia. Végül a csapatérdeket figyelembe véve, a többiekkel együtt Ádám mellett döntöttek. Bogi állandó támasza is egyetértett ezzel.

„Ádival azt gondoltuk, hogy Alexszel szemben ez a legkorrektebb döntés” – mondta az AcNewsnak Bogi. „Úgy gondolom, hogy anno Dave párbajánál, mint csapat, mi megbuktunk, ugyanis nem támogattuk eléggé. Ez nekem azóta fájt és azóta bennem van ez a tüske. Jó lett volna, ha ez most máshogy történik. Szerettem volna, ha Alex nem élte volna át azt, amit akkor Dave-nek át kellett. Ádi is ezzel győzött meg, hogy se neki, se Alexnek nincs medálja, ez a párbaj lenne a legtisztább, hiszen egyik embernek sincs előnye.”

A Kihívók sztárja nehéz szívvel nézte végig a párbajt, és összetörten zokogott, amikor jóbarátja kiesett.

„Számomra nagyon megterhelő volt lelkileg. Nem adtam hangot annak, kinek szurkolok, mindkét fiút próbáltam biztatni, de nem titok, hogy a lelkem mélyén abban reménykedtem, hogy Ádi tér vissza a párbajról. Nagyon összetörtem, amikor neki kellett búcsúzni a játéktól. Ő állt hozzám a legközelebb, tőle kaptam a legtöbb támogatást, a pályán ő volt az, aki mindig mellettem futott és diktálta a pályát. A pályán és pályán kívül is rá számíthattam.”

Biztosan kell néhány nap, hogy Bogi túltegye magát a történteken. De kérdés, hogy egyáltalán sikerül-e neki, és milyen hatással lesz ez a teljesítményére.

„Az Exatlonban volt egy fejlődési ívem, volt egy hirtelen halál, amit Dave-vel futottam és akkor megfogadtam, hogy azokra a pozitív pillanatokra fogok emlékezni, ha rossz kedvem van. Egy jó szériát folyamatosan fenntartani nagyon nehéz, ezért tudatosan pozitív gondolatokkal motiválom magam és tényleg azt ígértem Ádinak, hogy ugyanúgy stabil teljesítményt próbálok hozni. A mély periódusokból fel lehet állni, Ádi mondta, hogy egyszer fent, egyszer még fentebb, ezt próbálom követni!"

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT