A leszbikus színésznő szeretője állítja: Bérgyilkost fogadtak ellene

AC News 2019.05.22. Rivalda

A leszbikus színésznő szeretője állítja: Bérgyilkost fogadtak ellene

Harmadjára is elhalasztották a leszbikus magyar színésznő és volt szeretője perét. A művésznő exe, Krencsey Hella már nagyon szeretné, ha vége lenne az egésznek, de a botrány csak fokozódik. A Viaszbaba – Színésznőt szerettem írójának nemrég súlyos autóbalesete volt, elmondása szerint ez sem a véletlen műve. A volt szerető úgy gondolja felbéreltek valakit ellene…

cba bejegyzeseknél(200x300)

Három éve húzódik Krencsey Hella és a leszbikus magyar színésznő pere. Mint ismert: a művésznő volt szeretője nagy port kavart tavaly megjelent könyvével, amiben részletezi kapcsolatukat, ami – állítása szerint- tele volt erőszakkal. De hiába sürgetné, a per egy helyben áll, újra elhalasztották. S ha még ez nem lenne elég, Hella újra halálos fenyegetést kapott, ráadásul súlyos autóbalesetet szenvedett, és arra gyanakszik ez sem a véletlen műve volt.

„Milyen érdekes, hogy akkor volt a balesetem, miután nyilvánosságra hoztam a fenyegetéseket – kezdte az AcNewsnak Krencsey Hella. – Agyrázkódás, zúzódások, húzódások, fejsérülés. Egy hajszálon múlt, hogy nem csúsztam bele a keresztforgalomba és maradtam ott örökre. Lehet valaki szerint paranoid vagyok, de ha valaki a piros lámpánál elsőnek áll, és hátulról nagy sebességgel belemennek, azzal betolva őt a forgalomba, az nem véletlen. Egy nagyon zavart, fiatal srác vezette a másik kocsit, aki elismerte a felelősségét. Ráadásul ez nem üldözési mánia, ha valakit, mint engem régóta követ egy nagy fekete kocsi, és az ügyvédemnek is hasonló balesete volt az enyém előtt egy héttel. Aki nem tetszik, azt "véletlen autóbalesetnek" álcázva tüntetjük el? Ez a legegyszerűbb útja valakit eltenni az útból!”– ecsetelte az írónő magából kikelve.

A leszbikus színésznő exe hozzátette, a kapcsolatuk nem került volna nyilvánosságra, ha a művésznő nem tesz ellene feljelentést.

„Nem én kezdtem ezt az egészet, hanem ő. Tudom, hogy ő azért tette meg a feljelentést, hogy ezzel bűnbocsánatot nyerjen a titkos kapcsolatunk miatt a családjánál – folytatta Hella. – Most úgy áll a helyzet, hogy mindkettőnk ellen van egy feljelentés, csak ő valamiért érinthetetlen… Engem többször fizikailag bántalmazott, lelkileg terrorizált, és most mindent megtesz, hogy tönkretegyen. Mégis még mindig színpadon áll, ez érthetetlen, és felháborító! De nem adom fel, hiába fenyegetnek, én kitartok az igazam mellett, amit bizonyítani is tudok!”

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)