A nagy 2016-os babybumm!

AC News 2016.12.27. Rivalda

A nagy 2016-os babybumm!

Nem csak szakításokkal, hanem gyermekáldásokkal is teli volt az idei év. A legnagyobb szenzáció talán Liptai Claudia várandóssága volt, de rajta kívül is alaposan meg lehetett lepődni pár hazai híresség örömhírén. Íme, a nagy 2016-os babybumm…

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Az áprilisban indult Nagy Duett első adásában robbant a bomba, ami az év talán legnagyobb hazai bulvárszenzációja volt. A 43 éves Liptai Claudia ekkor jelentette be az élő adás kamerái előtt: igen, valóban a szíve alatt hordja második gyermekét! A kisfiú október 28-i születését a TV2 Sztárban Sztár műsorában Tilla is elújságolta, és az egész ország gratulált a kis Marcell Ádám érkezéséhez. De a Nagy Duett idején más sztárok legnagyobb boldogságát is ünnepelni lehetett: a műsorvezető, Majka második kisfia ekkor jött a világra, és kiderült, hogy a show egyik sztárja, Péter Szabó Szilvia szintén áldott állapotban van, miközben remekül helyt állt a táncos produkciókban. Sőt, duett-partnerével, Pachmann Péterrel meg is nyerték a szériát, amit az énekesnő egyszer majd biztosan szívesen elmesél a kislányának.

Éppen csak szárnyra kaptak a pletykák Claudia terhességéről, amikor Baby Gabi elérkezettnek látta az időt, hogy előrukkoljon nagy bejelentésével: ikreket vár! Az énekesnő ekkor már a negyedik hónapban járt, és pocakja is jóval nagyobbnak tűnt a két baba miatt. Bence és Botond szeptember 20-án jött a világra, és a boldog anyuka azóta is sorra posztolja a tündéri fotókat a két piciről.

Som-Balogh Edina második várandósságát több találgatás is megelőzte. Végül ősszel jött az örömteli hír: újra anyai örömök elé néz a Barátok közt gyönyörű sztárja. Ám nem kis bánat előzte meg azt, hogy kisfiuk, Noel hugicát kaphasson, tavaly ugyanis sikertelenül végződött egy terhessége. Kislányukat tavaszra várják, és a Lilien nevet választották neki.

Gólya-kalendárium

Április: Koraszülöttként, ám egészségesen világra jött Damu Roland kislánya, Maja. (A baba édesanyja és apukája szakítottak.) Komonyi Zsuzsi lapunkban jelentette be kisfia érkezését. Május: Istenes Bence és Csobot Adél immár szülők. Június: Vastag Tomi apuka lett. Augusztus: Megszületett Lajtai Kati kisfia, és Gáspár Laci 3. gyermeke. Szeptember: Völgyi Zsuzsi és Nótár Mary „bejelentése”. Október: Megérkezett Nagy Feró unokája, Kiss Gergely vízilabdázó 3. gyermekáldása, és Dobó Ági szépségkirálynő 2. kisfia. November: Szulák Andrea exének gyermeke született, de a kapcsolatnak vége.

(forrás: Sztárlimondé)

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT