A Sztárban Sztár versenyzője, Miss Mood – „Borzasztóan kritikus vagyok önmagammal szemben”

Soltész Mónika 2020.09.09. Rivalda

A Sztárban Sztár versenyzője, Miss Mood – „Borzasztóan kritikus vagyok önmagammal szemben”

Fotó: TV2/Sajtószoba

Augusztus 30-án indult útjára a Sztárban Sztár hetedik évada a TV2-n. Ezúttal is tizenkét híresség bizonyítja sokoldalúságát. Például Mező Dorottya aka Miss Mood, akinek a neve sokak számára ismeretlenül csenghetett, azonban most már biztosan sokan egy életre megjegyzik az eddigi két produkciójának köszönhetően. Az AcNewsnak elárulta, okozott-e különösebb fejtörést, hogy vállalja a szereplést, sőt azt is megtudtuk, a sok feladat miatt most kissé felborultak a mindennapjai. Vasárnap újra bizonyíthat, ugyanis a következő élő showban versenytársa, Opitz Barbi „bőrébe bújik”.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

– Sokat gondolkodtál, hogy elvállald a Sztárban Sztárt, hiszen, mint ahogy mondtad, korábban nem szerepeltél élő műsorban.

– Az internet adta lehetőségekkel élve egy nagyon erős követő és hallgatói tábort sikerült kialakítanunk a Rico x Miss Mood nevű formációmmal, és nem szerettem volna, hogy a műsor miatt ez a vonal háttérbe szoruljon, emiatt eleinte gondolkodtam azon, hogy bele merjek-e vágni.

– Voltak félelmeid az elején?

– Amitől tartottam, be is igazolódott, hogy a műsor miatt nagyon lekorlátozódott az az idő, amit zenealkotásra szánhatok, illetve elég nehéz a reggeli forgatásokra felkelni, mivel teljesen át vagyok állva az éjszakai életmódra.

– Könnyen viseled a kritikát?

– Szerintem, aki nem viseli könnyen, az ne is válasszon előadóművészi szakmát.

– Az első két szereplésedet visszanézve milyennek látod a produkcióidat? Elégedett vagy velük?

– Nagyon furcsa magamat visszanézni, borzasztóan kritikus vagyok önmagammal szemben. Igyekszem levonni a tanulságokat, és azokból építkezve készülni az új feladatomra.

– Igencsak elfoglaltak a mindennapjaid, sok mindent kellett átszervezned a Sztárban Sztár miatt?

– Szinte minden nap van forgatás, próba, de a szabadabb napjaimra is jut egy-egy énekóra magántanárral vagy stúdiózás. Szombatonként pedig nem vállalunk fellépést, hogy vasárnap reggel kipihenten induljak az adás napjának.

– Van olyan sztár, akinek nagyon szeretnél a "bőrébe bújni"?

– Igen, Miss Mood bőrébe! (nevet)

– Van-e olyan stílus, amit nagyon nem szeretnél feladatként megkapni?

– Konkrétan nem tudnék ilyen műfajt megnevezni, de talán a metál zene az, ami nagyon messze áll tőlem, nagy feladat lenne ezzel a zenei irányzattal azonosulni.

– Több tehetségkutatóban is megméretteted magad. Mégis az ország nagy része most ismert meg, nem tartottál attól, hogy ez a hátrányodra válhat?

– Ez a gondolat meg sem fogalmazódott a fejemben. Sőt szuper lehetőségnek tartottam a műsort arra, hogy az online platformokon túl mások is megismerhessék a nevem és munkásságom.

– Milyen kapcsolatba kerültél a versenytársaiddal?

– Brutál jófej a csapat, nem telik el úgy próbanap, hogy ne beszélnénk pár kedves szót mindenkivel.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT