A túlvilágról üzent Cininek az édesanyja - „Minden negatív lépésemnél figyelmeztetett!”

AC News 2018.01.10. Rivalda

A túlvilágról üzent Cininek az édesanyja - „Minden negatív lépésemnél figyelmeztetett!”

Zalatnay Sarolta számára az idei év több szempontból is fontos évfordulókat hoz, hiszen 55 éve van a pályán, illetve bármennyire is hihetetlen, a hetvenedik életévét töltötte be decemberben. Ebből az alkalomból pedig hamarosan egy igazi szuperkoncerttel készül a rajongóknak, melyet édesanyja emlékének ajánl. Annak az asszonynak, aki egész életében óvta és védte lányát.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Február 5-én hatalmas buli közepette, Zalatnay 70 –jubileumi nagykoncert – Édesanyám emlékére címmel a közönséggel ünnepli az énekesnő pályafutásának 55., életének pedig 70. évfordulóját. Cini az AcNews-nak mesél elsőként arról, hogyan készül a nagy napra.

„Hétvégén voltam Miskolcon, a zenekarral próbáltunk, de a nagy próbák majd január végén lesznek, amikor a fúvósok, a vonósok, a vendégek, a vokál összeáll. Ha jól számolok, folyamatosan harminc ember fog állni a színpadon, ami komoly összehangolást igényel” – árulta el Cini, aki azt is megosztotta lapunkkal, miért édesanyja emlékének szánja a szuperkoncertet.

„Nem csak az évforduló miatt jön létre ez a koncert, hanem mint a cím is utal rá, Az arcomat a fénybe fordítom, édesanyám emlékére, mert a Fák, virágok, fény című nótát anno csak azért énekeltem el, mert édesanyám kérte. Akkoriban én már egy rocker csaj voltam, ám anyukám úgy vélte, ezzel a dallal mindent meg fogok nyerni. Ugyanúgy, mint annak idején a Nem várok holnapig című dallal is, és igaza lett. Csak miatta vállaltam el, és úgy érzem, ennyivel tartozom neki. Bízom benne, hogy az égből majd figyeli” – emlékezett vissza Cini, aki a koncert résztvevőiről is mesélt lapunknak. „Olyan embereket hívtam meg, akiket évtizedek óta ismerek. Takáts Tamás jó barátom, rengetegszer álltam már vele színpadon, Varga Mikit imádom, és most együtt énekelhetünk, Koós Janival pedig már több mint két éve járjuk az országot a táncdalfesztiválos műsorral, el fogja énekelni a legnagyobb nótáit. Dévényi Tibi pedig azért lesz műsorvezető, mert tizenhat éves korunk óta ismerjük egymást, és ha kiáll a színpadra, ömlik belőle a szó a múltunkból” – árulta el az énekesnő, aki elvesztette már imádott édesanyját, de hiszi, hogy mai napig vele van.

„Biztos vagyok abban, hogy édesanyám lélekben mindig velem van. Gyakran megyek hozzá a temetőbe, és nem csak azért, hogy a sírját rendben tartsam, hanem hogy elmeséljem neki a történteket. Mindig elmondom neki, hogy nagyon hiányzik, és a karácsonyok, a húsvétok mennyire nehezek nélküle, hiszen feledhetetlen minden ünnep, amit vele tölthettem. Amíg édesanya volt, addig nekem sem az anyagi, sem a zenei, sem a szerelmi életemben nem volt gondom. Hiszem azt, amikor elmesélek neki mindent, meghallgat, és hátha vannak bizonyos jelek, intuíciók, amivel ki tudom következtetni, hogyan döntsek bizonyos kérdésekben. Ha hiszik az emberek, ha nem, minden negatív lépésem előtt ő elmondta, nem biztos, hogy jól cselekszem. Mint ahogy legjobban a televíziós vállalkozásnál, amibe mégiscsak elcsábultam, az volt a legrosszabb választás, és ő ezt tudta” – mondta Cini, aki minden probléma ellenére, ha színpadra lép, megszűnik a világ körülötte, és csak a közönségének és a zenének adja át magát.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)