Aggódnak a kollégák Soltész Rezsőért – Le kellett mondani a fellépéseit

Pataki József 2020.01.09. Rivalda

Aggódnak a kollégák Soltész Rezsőért – Le kellett mondani a fellépéseit

Március végéig orvosai javaslatára nem vállal fellépéseket Soltész Rezső. A legendás énekes decemberben kórházi ápolásra szorult, így az egyik legvártabb koncertjét, az 50+ éves a Táncdalfesztivált is le kellett mondja az Arénában.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Soltész Rezső még decemberben került kórházba, ami után az összes fellépését le kellett mondania. Sokan azt hitték, hogy januárra már javulni fog a helyzet, de sajnos az énekes most egy közleményben tudatta, hogy a Táncdalfesztiválra sem tud elmenni.

„Kedves Koncertlátogató Barátaim! 2019 decemberében egészségügyi állapotom miatt kórházi ápolásra szorultam. Az elmúlt heteket már itthon töltöttem, de orvosaim javaslatára március végéig fellépéseket nem vállalok. Kérem mindazok megértését, akik az elkövetkezendő fellépéseimre jegyet váltottak, ígérem, hogy az év folyamán pótolni fogom az elmaradt koncerteket. Köszönöm szépen a jókívánságokat, erőt adnak a gyógyulásomhoz!”– írta a közleményben Soltész Rezső, aki próbáltunk telefonon is utolérni, hogy állapota felől érdeklődjünk, de többszöri hívás után sem vette fel a telefont. Nem csoda, hogy a rajongótáborán kívül pályatársai is értetlenül állnak a dolog előtt, és aggódnak érte.

„Sajnálom, hogy nem tud ezúttal fellépni velünk a fesztiválon. Rezső mindig imádta és várta ezt az eseményt. Bizonyára komolyabb lehet a gond, ha le kellett mondania a mostani előadást is. Bármi lehet a baj, hiszen ő sem 20 éves már. Múltkor volt az a balesete, az is közrejátszhat, hogy megint nem érzi jól magát. Nagyon kedvelem őt, és remélem, mihamarabb rendbe jön” – mondta az AcNewsnak Zalatnay Sarolta.

Mindeközben egyébként a fesztivál sajtósától, Jánosi Katalintól megtudtuk, hogy az énekes csupán két számot énekelt volna el, így nem esett ki akkora műsoridő, hogy helyettesíteni kellene. Ezen kívül hozzátette azt is; szeretné, ha minél előbb rendbe jönne Rezső, hiszen sokan aggódnak érte.

A Szóljon hangosan az ének című örökzöld szerzemény előadója pár évvel ezelőtt esett át egy komolyabb beavatkozáson.

„Csak egyetlen dolog miatt látom értelmét, ha egy művész valamilyen problémáról beszél: hogy felhívja az emberek figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára. Két éve én is átestem egy rutin koszorúér tágító beavatkozáson, mert egy kontrollon észrevették, hogy gond van. A csuklómon keresztül vezették fel a szívemig a katétert, én pedig végignéztem az egészet a képernyőn. Elképesztő élmény volt! Azóta évente járok kontrollra, de hála Istennek minden rendben. Egészségesen táplálkozom, és sokat sétálok, lépésszámláló órával a pulzusomat is ellenőrzöm, figyelek magamra. Biztatok mindenkit, aki szeretne sokáig gyönyörködni a világban, hogy kövesse a példámat és járjon szűrővizsgálatokra!” – mesélte akkoriban a legendás énekes.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT